Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva skjer med brukt motorolje?

Brukt motorolje er generelt resirkuleres for å hindre at olje kommer inn vannforekomster som elver, hav, elver og innsjøer. Brukt olje som er omgjort til olje behandling sentre er testet og videreutviklet for alternativ bruk. Betydning

Gjenvinning brukt olje i stedet for å kaste den inn med normal hverdag søppel hindrer forurensning og skade på vannforsyning, storm avløp, miljø og dyreliv.
Bruker

brukt motorolje er behandlet ved et oljeraffineri i smøreolje, lik kvaliteten på olivenolje. Brukt olje er også brukt som en energikilde for ovner og industrielle kjeler.
Kilder

Brukt olje er oftest tatt fra biler, gressklippere og båter . Personer som utfører oljeskift hjemme rådes til å kvitte seg med oljen på lokale bensinstasjoner.
Risks

brukt motorolje er ikke klassifisert som farlig avfall i henhold til den amerikanske føderale regjeringen. Imidlertid har California, Massachusetts og Rhode Island etablert spesiell håndtering retningslinjer for brukt olje.
Fakta

Ifølge American Petroleum Institute, tar det en gallon av brukt olje å forurense 1 million liter vann. Dessuten genererer to liter spillolje nok strøm for en gjennomsnittlig husholdning i omtrent 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132523.html

Previous:
Next:

oljeskift