Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan ta ut oljen Filter Cover på en 2006 Jetta

The Volkswagen Jetta ble introdusert på slutten av 1970-tallet som et steg opp fra sin base bil, Rabbit. I motsetning til Rabbit kom Jetta standard med bedre kvalitet på interiøret avtaler og en ekte bagasjerommet i stedet for en luke tilbake. I 2005 ble Jetta redesignet til en større og kraftigere bil, noe som gjør det til en mellomstor bil i motsetning til en økonomisk bil. Oljefilteret på Jetta er en utskiftbar papir patron, i motsetning til noen biler som bruker et metall spin-on oljefilter. Fjerne dekselet på oljefilterhuset er første skritt i å fjerne filteret for utskifting. Du trenger:
2 Bil ramper
to bremseklosser
Torx skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Skiftnyckel
74/76mm olje-filter skiftenøkkel
3/8 "drive -skralle
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Jetta på et sett med bil ramper. Sett på parkeringsbremsen og legg bremseklosser under bakhjulene for å hindre uønsket bevegelse.
2

Crawl under fronten av bilen og finne den svarte, gummi dekselet under motoren. Fjern skruene i dekselet med en torx skrutrekker slått i mot klokka. Trekk dekselet rett ned fra bunnen av bilen og legg den til side.
3

Plasser en renne pannen under motoren. Fjern motoren oljedreneringspluggen (på baksiden av Motoroljesumpen) med en skiftenøkkel slått i mot klokka. La oljen renne helt fra motoren og inn i avtappingspannen. Bytt ut bunnpluggen og trekk den i klokkens retning.
4

Trekk av den lille beskyttelseshetten fra bunnen av olje-filter dekslet, som er montert på motorblokken ved siden av bunnpannen . Plasser renne pannen under filterhuset. Trykk på den lille knappen avslørt etter fjerning av dekselet for å tømme gjenværende olje fra filterhuset.
5

Skyv en 74/76mm olje-filter skiftenøkkel inn på et 3/8 "drive-skralle. Trykk oljefilteret skrunøkkel over enden av den oljefilterdekselet. Vri nøkkelen mot klokken for å fjerne dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132564.html

Previous:
Next:

oljeskift