Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Bruker for 5W- 30 Motor Oil

Motor olje er svært viktig for den moderne kjøretøyets motor . Oljen er nødvendig for å holde komponentene som smøres. Som motorer blir mer effektiv , varmen i motoren stiger, toleransene er nødvendigvis strammere, og oljen må være en spesifikk vekt for å holde motoren i effektiv drift. 5W-30 motorolje fungerer bra i visse tilfeller , noe som gjør det til et meget effektivt olje . Breaking i en ny motor

5W - 30 motorolje er et godt valg for å bryte i en motor som er enten ombygd eller nye. Denne oljen fungerer godt fordi den ikke inneholder flytforbetrar . Fordi motoren er ny eller ombygd , det krever friksjonen skapt av slitasje å hjelpe sete motordeler , som stempler , ordentlig .
Kalde temperaturer

Når temperaturen er kald , arbeider 5W-30 oljebrønn . Dette er fordi viskositeten er lavere , noe som er nødvendig som kaldt temps tykkere viskositeten av væsker. Den W refererer til Winter , og den 5 er viskositeten til oljen , selv når det er kaldt. Den tynne olje vil fortsette å gjøre jobben sin smører motoren til tross for kulden.
All Purpose Oil

5W - 30 motorolje fungerer godt som en helt Hensikten olje fordi det fungerer godt i kalde temperaturer samt varme temperaturer . Det gjør jobben sin smøre motordeler uten jevning, uansett temperatur .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132403.html

Previous:
Next:

oljeskift