Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Toyota oljeskiftintervaller

Olje endringene er en viktig vedlikehold prosedyre for å sikre lang levetid på noen bilmotor, inkludert motoren på en Toyota. En debatt har fulgte i bil vedlikehold verden, om hvor ofte å endre olje. Motor olje i dag er bedre enn det var for ti år siden, som har bedt mange bilprodusentene til å øke intervallene fra 3000 miles til 7500 miles mellom endringer. Imidlertid har Toyota Motor Corp faktisk redusert de anbefalte intervaller mellom oljeskift, for å sikre jevn drift. Oljeskiftintervaller

I 2004, Toyota Motor Corp faktisk redusert sin anbefalte oljeskift service intervallet fra 7500 miles til 5000 miles. Dette skyldes i hovedsak det faktum at for mange bileiere ble tøye grensene når det kom til deres bilens vedlikehold. Selv om høyere kvalitet oljer med mer vaskemiddel og bedre viskositet var tilgjengelig, utholdt Toyota et slam problem på noen av sine biler mellom 1997-2002, som de følte var på grunn av 7500-mile intervall. Den nasjonale anbefaling før tilgjengeligheten av høyere kvalitet oljer var 3000 miles. Toyota innså at kundene som presset begrensninger av oljeskiftintervaller var slik at mer slam å bygge opp i sine motorer. Ved å redusere intervallet, tror de at de lettet problemet.
Properties og hensikten med Olje

En forbrenningsmotor trenger smøring fra oljeforsyningen. Men tjener motorolje et dobbelt formål. Det bidrar til å forhindre at motoren slam ved at forurensningser å flyte på overflaten, noe som bidrar til å hindre slam fra settling i den interne motoren. Når oljen kommer inn i motoren, det begynner å virke umiddelbart, men det begynner også å bryte ned sine kjemiske egenskaper - å miste både sin viskositet og effektivitet - slik at flere forurensninger å bygge opp. De forurensninger begynner å hope seg opp, og sluttresultatet er mer motor slam. Selv premium grade syntetiske oljer begynner å bryte ned, selv om de siste marginalt lengre enn vanlige premium oljer.
Bilder The Comfort Zone av vedlikeholdsplan

Finne fred i gåten variant informasjon når det gjelder oljeskiftintervaller på din Toyota er i utgangspunktet en personlig preferanse. For å besvare spørsmålet om når man skal skifte olje i Toyota er et spørsmål om hva som er behagelig for eieren, så lenge de ikke overstiger de 5000 miles - å sette motoren i fare for slam buildup. Hva menes med "behagelig", er budsjettet, tid og andre kjørelengde intervall tjenester på grunn på Toyota som du kanskje ønsker å inkludere i oljeskift service - for eksempel å få dekkene roteres eller luftfilter endret <. br>

Beslutningen om når du skal skifte olje bør også vurdere hvordan Toyota blir brukt. Høy kjørelengde under ekstreme værforhold ville ha nytte av å bruke de 3000 kilometer lange intervaller, mens kortere pendler nødvendiggjøre 5000-mils mellomrom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132223.html

Previous:
Next:

oljeskift