Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Kan syntetisk olje erstattes med Non syntetisk olje?

Innføringen av syntetisk olje har ført til forvirring og en rekke bekymringer for bileiere . Imidlertid bør hjelp av ikke- syntetisk olje i en motor som har brukt syntetiske olje ikke føre til skade på en motor. Problemer med Tidlige Syntetisk

Tidlig syntetiske oljer samhandlet annerledes enn ikke- syntetiske oljer med en motorens pakninger . Bytte mellom syntetiske og ikke- syntetisk olje forårsaket selene å lekke . I de tidlige dagene av syntetisk olje , var det ikke tilrådelig å bytte mellom syntetiske og ikke- syntetisk olje på grunn av dette .
Prosedyrer for Switching Olje

Spesielle prosedyrer ingen lenger trenger å bli fulgt for å erstatte syntetisk olje med ikke- syntetisk olje. Begge typer av oljer er kompatible med hverandre . Faktisk er syntetiske og ikke-syntetiske blandinger av olje markedsført av store oljeselskaper .

Grunner til å bruke ikke- syntetisk olje
Syntetisk olje kan endres sjeldnere å redusere kostnadene ved bruk.

Den primære grunnen til at en person kan være lurt å bytte fra syntetisk til ikke- syntetisk olje er pris. Syntetisk olje trenger ikke å byttes så ofte som ikke- syntetisk , som bidrar til å redusere kostnadene ved hjelp av dyrere olje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132648.html

Previous:
Next:

oljeskift