Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Syntetisk vs Mineral Oil

Syntetisk olje har en rekke fordeler fremfor konvensjonell mineralolje. Selv om kostnadene ved syntetisk olje er høyere, bør bileiere vurdere om fordelene er verdt den ekstra kostnaden for sine biler . Cost Forskjeller
Syntetisk olje koster mer enn mineralolje.

I gjennomsnitt , syntetisk olje koster nesten dobbelt så mye som vanlig mineralolje. Tatt i betraktning at syntetisk olje krever ikke blir endret så ofte som konvensjonell mineralolje, er kostnaden ikke så høy som det virker først . Syntetisk olje er fortsatt litt dyrere i det lange løp , men.
Viskositet Breakdown

Syntetisk olje er mer motstandsdyktig mot viskositet sammenbrudd, noe som er grunnen til at det kan brukes lenger enn konvensjonell motor olje. Tapet av viskositet fører motorolje å beskytte motorer mindre godt , da fett hvis viskositet har brutt ned strømmer raskere unna der det er nødvendig.
Motorolje Forurensninger

motorolje forurensninger er en av de viktigste grunnene til at oljeskift er nødvendige for å holde bilens motor i god form . Ubrent drivstoff-, kull -, metall- partikler , og andre slipende saken samle inn oljen og kan forårsake motorslitasje . Oljefilter bidra til å felle disse partiklene , men noen forblir i oljen. Dette er et område hvor syntetisk olje har ingen fordel fremfor mineralolje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132647.html

Previous:
Next:

oljeskift