Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan legge til Oil til en 1955 Chevrolet Bel Air

The 1955 Tri-5 chevrolets ble utformet i regi av Harley J. Earl, som ledet GMs styling ansatte 1927 til han ble pensjonert i 1959. 1955 Chevy Bel Air hadde to forskjellige motor alternativer tilgjengelig: 235CI inline-seks og 265CI V-8. Oljeskift på 1955 Chevrolet Bel Air er ikke vanskelig, og kan gjøres av noen bakgård mekaniker. Du trenger:
ren klut eller tørkepapir
Medium trakt laget av plast eller stivt papir
1 qt. for utskifting motorolje
Vis flere instruksjoner
en

identifisere hvilken motor er montert i bilen. Den 235 inline-seks har bare en ventil dekselet og seks tennplugger på rad;. På 265 V-8 har to ventil deksler og fire tennplugger på hver side
2

Tilsett olje til 235 inline-seks. Finn peilepinnen på venstre side av motorblokken. Kontroller oljenivået på peilepinnen og avgjøre om en full liter olje er nødvendig. Hvis oljenivået har nådd en qt. lav mark, fjern den sorte olje pust i bakken på toppen av ventildekselet og hopp til trinn 4..
3

Tilsett olje til 265 V-8. Finn peilepinnen på høyre side av motorblokken. Kontroller oljenivået på peilepinnen og avgjøre ved en qt. lite merke på peilepinnen om en full liter olje er nødvendig. Etter tørke av peilepinnen med håndkle, bytt den inn i motorblokken. Fjern den svarte olje luftehette på toppen oljen pust tube, som kommer ut av toppen av motoren på skrå til høyre for motoren (vist på bildet).
4

Kontroller førersiden dørkarmen eller se på toppen av windshied på førersiden for oljeskift data tag. Det bør indikere hva viskositet av olje ble brukt siste gang en komplett oljeskift ble gjort på motoren. Pass på at den oljen som du legger til er den samme viskositet som ble brukt for forrige oljeskift.
5

Sett en plast eller papir trakt i oljepåfyllingshullet. Sakte hell 1 qt. av olje inn i motoren. Vent noen minutter og sjekk peilepinnen for å være sikker på at oljen registrerer riktig på pinnen. Tørk av peilepinnen og sette den tilbake i motorblokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132227.html

Previous:
Next:

oljeskift