Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Endre Transmission Fluid i en 1989 Honda Accord

The overføring væske på 1989 Honda Accord smører og kjøler de indre deler av overføringen. Når væsken begynner å bryte ned, kan det ikke beskytte de bevegelige delene som det skal. Det er derfor det anbefales å skifte girolje på 1989 Honda Accord hver 50.000 til 60.000 miles. Den automatiske overføring væske erstatning prosessen på 1989 Honda Accord er veldig enkelt når du vet hvor du skal begynne. Du trenger
Bil jack
Jack står
Fluid fange pan
3/8-inch skralle
trakt
Honda premium automatgir væske
Vis mer Instruksjoner
en

Kjør bilen rundt lenge nok til å varme opp overføring væske. Jo varmere overføring væske er, desto mer viskøs væsken være. Dette vil tillate mer av overføring væske til å renne ut av overføringen.
2

Park bilen på et plant underlag og slå av motoren.
3

Jekk opp fronten av bilen og sette bukker under rammen bak hvert forhjul. Det er en utpekt jekkfoten området bak hvert forhjul på 1989 Honda Accord. Sakte la bilen ned på jack stands. Inspiser å sørge for at bilen sitter trygt og jevnt på bukker.
4

Finn overføring bunnpluggen på forsiden av den automatiske girkassen pannen, på førersiden. Skyv deretter væske fangsten fat under overføring bunnpluggen. Løsne og fjern overføring bunnpluggen med 3/8-inch skralle. Kleb firkantet stykke på enden av den 3/8-inch skralle inn i det firkantede hullet i midten av bunnpluggen. Slå tappepluggen mot klokken for å løsne og fjerne. La all overføring væske kjøre inn væsken få kjøpt.
5

Tørk pluggen og skru den tilbake i overføring pan. Stram tappepluggen sikkert med skralle. Honda håndbok krever en overføring tappepluggen dreiemoment på £ 29-fot. Skyv væske fange pan ut fra under bilen.
6

Åpne panseret av bilen og finn overføring peilepinnen på baksiden av motoren. Peilepinnen vil ha en rød håndtak. Trekk opp peilepinnen og sette trakten i peilepinnerøret. Legg 2,5 liter premium Honda automatgir væske til overføring. Fjern trakten og sette peilepinnen tilbake i røret.
7

Start motoren og flytte girspaken gjennom alle girene for å la væsken komme inn alle de nødvendige områdene av overføringen . Tørk av peilepinnen og kontroller overføring væske nivået på peilepinnen mens motoren går på tomgang. Oljenivået skal være på "Full" på peilepinnen. Hvis ikke, gi en halv liter væske og kontrollerer overføring væske nivå mens motoren er i gang.
8

Ta trakten ut av røret og sett overføring peilepinnen. Lukk panseret.
9

Jack bilen opp og fjern bukker. Senk bilen tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132440.html

Previous:
Next:

oljeskift