Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik fjerner en Durango oljefilter

Endre oljefilter bør være en del av rutinemessig vedlikehold på Durango din. Oljefilter fange rusk og forurensninger fra motoren olje før det blir pumpet tilbake i motoren din. Hvis oljefilteret er gammel og ikke fungerer på sitt beste, kan de forurensninger skade motoren. Du kan fjerne oljefilteret på Durango din med litt forberedelse og en olje-filter skiftenøkkel. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Socket og skralle sett
Olje-filternøkkelen
Vis flere instruksjoner
1

Start motoren på Dodge Durango og la den gå til motoren når driftstemperatur. Dette vil tynne ut oljen for å hjelpe den renne raskt fra bunnpannen. Slå av motoren og la bilen hvile i 15 minutter for å la oljen sette seg.
2

Løft fronten på lastebilen med en jekk og fest den med bukker. Fjern jekken og sett det til side for nå.
3

Position en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen i bunnpannen. Fjern tappepluggen med en stuss og skralle. Vær forsiktig når du fjerner pluggen som oljen blir varm. La oljen helt avløp fra bunnpannen.
4

Bytt bunnpannen bunnpluggen og skru det fast med en socket og skralle. Ikke stram pluggen, da dette kan skade bunnpannen og forårsake lekkasjer. Flytt oljeavtappingsbeholder og plasser den under oljefilteret.
5

Fjern oljefilteret hjelp av en olje-filter skiftenøkkel. Slå filteret mot klokken for å fjerne den fra blokken.
6

Hev lastebil med jekken og fjerne bukker. Senk bilen til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132354.html

Previous:
Next:

oljeskift