Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Motor Oil Krav til en Volkswagen Jetta TDI

Auto mekanikere ofte kaller motorolje på " blod " av kjøretøyet. Hvis du ikke opprettholder bilen ved regelmessig oljeskift , vil bilen til slutt har problemer og bryte ned. Volkswagen Jetta TDI -tallet ( Turbo Diesel Injiser ) er ikke annerledes og krever regelmessig vedlikehold for å sikre at kjøretøyet vil fungere problemfritt i mange år og miles . Fordi de har en dieselmotor , disse bilene har spesifikke olje krav. Oljetype

Diesel motorer krever en bestemt type olje for å sikre ytelse . Volkswagen spesifiserer at du bruker CG -4 motormerkespenningen olje til Jetta TDI . Dette bør gå klart frem på utsiden av motorolje container .
Oil Vekt

Volkswagen eiere manualen spesifiserer at Jetta TDI-motorer bør bruke 5W30 under den kalde vintermånedene . Dette vil bidra til å unngå motorproblemer advarsler når det tar for lang tid for topplokket for å få oljetrykk. En tyngre vekt som 10W30 bør brukes i løpet av sommermånedene .
Endre Frequency

Intervallet for skifte motorolje bruker å være hver 3000 miles , men som har endret seg med nyere biler og syntetiske oljer . Anbefalingen for Jetta TDI er hver 10.000 miles , eller hver 12 måneder , avhengig av hva som kommer først .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132666.html

Previous:
Next:

oljeskift