Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan velge riktig Motor Oil

Når du velger riktig motor olje for bilen din, er det best å følge den anbefalte viskositet etablert av bilprodusenten . Med flere forskjellige viskositeter å vurdere, ligger svaret på sidene av biler 'eiere manual . Du trenger:
Owners manual
Vis flere instruksjoner
Velge rett Motor Oil
en

Grab eierne manualen som ligger i hanskerommet , og slå til innholdsfortegnelsen side . Der vil du se de ulike systemene som er oppført i alfabetisk rekkefølge . Under bokstaven O, olje viskositet og anbefalte mengden bør være oppført av et bestemt sidenummer .
2

Slå til siden der denne informasjonen ligger, og gjør et mentalt notat av hva slags olje du vil behov for kjøretøyet. Bilprodusenter er veldig spesifikk i hva de anbefaler for året, merke og modell.
3

Plukk din merkevare av valget og kjøpe den nødvendige mengden av olje som trengs . Dersom bilen krever 4,5 liter olje , inkludert endring av filteret , og deretter kjøpe 5 liter motorolje. Husk mitt at 0,5 liter motor olje vil alltid ende opp i filteret. Så 4,5 liter olje betyr fire liter i motorblokk 0,5 i filteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132375.html

Previous:
Next:

oljeskift