Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan erstatte en 1992 Buick Skylark Transmission Filter

En 1992 Buick Skylark med automatgir, som alle andre kjøretøy med en slik overføring, krever et filter som overføring væske passerer gjennom. Filteret må skiftes når du endrer overføring væske, som du trenger å gjøre på rundt 30.000 miles. Som er tilfellet i de fleste biler, er filteret montert i overføring væske pannen under bilen, som du må fjerne for å drenere væske og fjerne og bytte filter. Du bør kjøre bilen minst 15 miles først å varme væsken å gjøre det enklere å renne. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Wrench
Gummiklubbe
Solvent
pakning skrape
Transmission smøremiddel
Transmission pan pakning
Transmission fluid
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Løft Skylark bruke et gulv jack og støtte den med bukker. Plasser en stor renne pannen under overføring pan, som er formet som en bjelle med den ene enden avskåret.
2

Skru boltene på overføring pan front og på sidene ved hjelp av en skiftenøkkel. Løsne de bakre boltene uten å fjerne dem.
3

Trykk overføring pannen med en gummihammer for å løsne sitt pakningen fra overføring casing, deretter vippe pan nedover slik at væsken kan renne inn i panorere nedenfor.
4

Fjern de bakre boltene og koble kjelen av overføringen. Fjern pakningen fra pannen og kast den, deretter tappe eventuelle gjenværende væske fra pannen.
5

Rengjør den indre overflaten av overføringen pan med et løsemiddel uten fille. Skrap alle pakning spor fra formidling underlaget ved hjelp av en pakning skrape.
6

Grip trekantet overføring filter og fjerne den fra sin montering hullet på casing. Lirke ut forseglingen og O-ringen med en flat verktøy om nødvendig.
Installasjon
7

Påfør en liten bit av overføring smøremiddel (TransJel eller lignende) til erstatning forsegle for overføring filter. Installer forseglingen på erstatning filteret montering stang.
8

Installer den nye O-ringen og filter i monteringshullet på overføring casing. Kontroller at filteret er plassert slik det er innenfor montering overflaten av overføring pan.
9

Fest en ny pakning til overføring væske pannen og koble kjelen til overføring. Stram bolten til 133 in-lbs. hvis du har en momentnøkkel.
10

Nedre bilen av bukker.
11

Fyll girkasse med ferske automatgir væske (Dexron IIE eller Dexron III eller tilsvarende) i filler halsen, som ligger mellom servostyring og brems master sylinder reservoarer i motorrommet. Fyll væsken til "Fill"-merket på peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132610.html

Previous:
Next:

oljeskift