Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan du bytter fra Petroleum Oil til syntetisk olje

Syntetisk motorolje gi en økt smøring handlingen på grunn av det syntetiserte molekylære strukturen av oljen, samt en mer grundig rensing handling som fjerner sot og slam fra de interne komponentene i motor. Dersom et kjøretøy er relativt nytt og har lav kilometerstand (vanligvis under 40.000 miles), kan kjøretøyets eier trygt bytte fra petroleum olje til syntetisk olje direkte uten noen spesielle tiltak. Imidlertid, for biler over 40.000 miles, må en liten mengde omsorg benyttes når overgangen til syntetisk olje. Instruksjoner
en

Utfør et oljeskift til bilen som normalt og erstatte olje filter. I stedet for å fylle bilen med petroleum olje, fyll den med syntetisk olje på dette tidspunktet.
2

Drive bilen for bare halvparten av miles anbefalt av produsenten mellom oljeskift. Hvis antall miles mellom oljeskift har vært 5000 miles, for eksempel utføre en annen oljeskift etter kjører bare 2500 miles på å bytte til syntetisk olje, og erstatter både oljefilter og olje igjen.
3

Bruk maskinen 1000 miles mer enn halvparten av anbefalte oljeskift intervall etter den andre oljeskift ved hjelp av syntetisk olje. Bruke eksempel på 5000 miles mellom oljeskiftintervaller, kjøre bilen 3500 miles og deretter skifte olje filter og syntetisk olje igjen. Jo nærmere oljeskiftintervaller på trinn 2 og trinn 3 er nødvendig fordi syntetisk olje vil fjerne mye av karbon og slam buildup i en høy kjørelengde kjøretøy, som vil hope seg opp i bunnpannen og oljefilter raskere.

4

Kjør bilen normalt. Utfør anbefalte oljeskift med jevne mellomrom som de ble utført ved bruk av vanlig petroleum motor olje når de to close-intervall oljeskift er gjort som beskrevet ovenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132517.html

Previous:
Next:

oljeskift