Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Instruksjoner om hvordan du gjør et oljeskift på en Honda Odyssey 2007

Honda anbefaler at du skifte olje på din Honda Odyssey hver 3000 miles. Bunnpannen er under Odyssey tilkoblet i bunnen av motoren. På bunnpannen er en liten metall mutter. At mutteren er bunnpluggen. Du må fjerne pluggen fra bunnpannen og la oljen renne fra bunnpannen. Du må også skifte oljefilter. Oljefilteret vil være på førersiden av bunnpannen og ser ut som en metall kopp skrudd inn i motoren. Du trenger
Jack
Ratchet sett
Oljefiltertang
Olje filter
4 liter 5W30 motorolje
Vis flere instruksjoner
1

Løft førersiden foran enden av Odyssey ut av bakken ved hjelp av jekken. Komme under Odyssey og finn bunnpannen og oljefilteret.
2

Plasser renne pannen under tappepluggen på bunnpannen. Bruk skralle sett for å fjerne pluggen fra bunnpannen. La oljen renne helt fra bunnpannen i avløpet pannen.
3

Sett tappepluggen i bunnpannen og trekkes til med skralle sett. Plasser renne pannen under oljefilteret og fjerne oljefilteret med olje filter verktøyet.
4

Fyll det nye oljefilteret med ny motorolje hele veien til toppen. Gni ny motorolje rundt gummipakningen rundt toppen av det nye oljefilteret. Skru det nye oljefilteret inn i motoren tett.
5

Senk Odyssey tilbake til bakken. Åpne panseret og åpne oljereservoaret. Reservoaret vil ha sort hetten på det med "olje" stemplet på toppen. Hell 4 liter 5W30 motorolje inn i reservoaret og sett på lokket til reservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132485.html

Previous:
Next:

oljeskift