Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre oljefilter i en MX5

Mazda Miata MX-5 er en liten sportsbil med høy ytelse motor. Hver gang oljen skiftes oljefilteret må endres også. Oljen kan filteret plassert på hver side av bunnpannen, avhengig av modellen år. På eldre modeller rundt 1998 og tidligere, vil oljefilteret være på passasjersiden og på nyere modeller rundt 1999 på, vil oljefilteret være på førersiden. I alle fall etter at oljen er tappet fra bunnpannen, vil oljefilteret vri ut av motoren ved hjelp av en olje filter flytting verktøyet. Du trenger
Jack
Drensvannsoppsamler
Ratchet sett
oljefilter verktøy for fjerning
Nytt olje filter
Ny motorolje
Vis mer Instruksjoner

en

Løft den fremre enden av Miata MX-5 med jack. Komme under motoren og finn bunnpannen bunnpluggen på bunnpannen og oljefilter på siden av bunnpannen.
2

Skyv oljeavtappingsbeholder under bunnpannen er bunnpluggen og fjern tappepluggen med skralle sett. La oljen tømmes helt fra bunnpannen. Bytt ut bunnpluggen.
3

Fjern oljefilteret med olje filter flytting verktøyet. Koble oljefilter verktøy for fjerning av oljefilteret og vri i en mot urviseren. Trekk oljefilteret ut av motoren.
4

Hell ny motorolje i det nye oljefilteret og gummi noen av de nye motorolje rundt gummipakningen på toppen av det nye oljefilteret.

5

Twist det nye oljefilteret inn i motoren så tett som du kan vri med hånden, men ikke skru det fast med skiftenøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132489.html

Previous:
Next:

oljeskift