Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan forstå Oljefilter Vurderinger

Biler i dag er ikke så enkelt som de en gang var. Disse dagene er det flere typer olje filtre for hvert merke og modell av bilen. Oljefiltre bruke en rating system for å hjelpe deg å avgjøre hva filter er best for søknaden kjøretøyet behov, basert på hvor mye forurenser oljen kan ha i den. Oljefilter karakterer kan være komplisert og finne det beste oljefilteret for din bil eller lastebil kan noen ganger være en skremmende oppgave. Denne bransjen har gjort forstå disse rangeringene litt lettere de siste årene. Du trenger
Oil samling pan
Kitty kullet
Broom
Dustpan
Olje filter skiftenøkkel
oljefilter rangeringer guide
Vis flere instruksjoner
Understanding et oljefilter Rating
en

Vurdere type kjøring at bilen skal gjøre. Forskjellige filtre kan ha annen rating basert på hvor mye arbeid et kjøretøy skal utføre.
2

Finn ut single-pass effektiviteten av filteret. Dette nummeret skal plasseres på emballasjen og vil fortelle deg effektiviteten av en enkelt gjennomstrømming av olje gjennom filteret.
3

Bestem multiple-pass effektiviteten av filteret. Dette nummeret skal plasseres på emballasjen og forteller deg effektiviteten av flere passeringer av olje gjennom filteret som skjer med en motor som går.
4

Figur ut størrelsen på mikron at filteret gjør gjennom . Et filter som gjør det mulig for partikler av mellom 10 og 20 mikron er bedre og 10 mikron eller mindre er optimal. Større partikler vil føre til mer skade på bilen din.
5

Slå opp din type kjøretøy på auto deler butikken for å fastslå den anbefalte rating for dine spesifikke behov.

Skift oljefilter i bilen din
6

Drain bilens olje i en godkjent bunnpannen i henhold til bilprodusentens instruksjoner om hvordan å gjøre det. Hvis noen oljeutslipp på oppkjørselen, suge den opp med kattunge søppel og feie det opp for å forhindre miljøforurensning i henhold til loven. Mens du har bunnpannen pluggen, ut inspisere den nøye for å se om det er tid for å bli erstattet.
7

Fjern gjeldende oljefilteret fra kjøretøyet ved hjelp av oljefilteret skiftenøkkel og følge bilen produsentens instruksjoner om hvordan du gjør dette.
8

Bestem modellnummeret oljefilteret du trenger til bilen din. Dette nummeret er trykket på filteret og kan også bli funnet i bilens instruksjonsbok i punktet byttes av brukeren RESERVEDELER. Noter utformingen av grensesnittportene og skrive ned alle tall printet på siden av filteret. La oljen filteret til å renne helt ned i oljen samling pan før du kaster den.
9

Bruke oljefilter Rating Guide bestemme filter vurdering som best passer dine kjøreforhold og merke, modell, år og pakke av bilens motor.
10

Besøk din lokale bildeler og tilbehør forhandler og be om å bli vist referansehåndboken for din favoritt merke av oljefilter.
11 < p> Se inni referansen guide for konvertering diagrammet, det er vanligvis på forsiden av veiledningen
12

Finn den universelle vurdering du bestemt fra rangeringer guide og finn deretter den tilsvarende motorbeskyttelse rating for. produsenten du foretrekker.
13

Spør megler for å få modellen filteret du trenger i motoren beskyttelsesgrad har du bestemt skjema referansen guide.
14

Look tett ved filteret du kjøper og en som du har fjernet fra kjøretøyet for å sikre at de tilkoblinger og porter er de samme før du fullfører kjøpet.
15

Installer det nye oljefilteret med olje filternøkkelen ifølge bilen produserer instruksjoner. Sørg for at oljefilteret sitter godt, men ikke stram filteret.
16

Bytt bunnpannen pluggen gjør at den er tett.
17

Refill motoren med rent , ny olje rangert for din kjøring behov og anbefalinger fra ditt kjøretøy maker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132274.html

Previous:
Next:

oljeskift