Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Verktøy for et oljeskift i en motorsykkel

En av de viktigste elementene i motorsykkel vedlikehold oljeskift regelmessig. De fleste eiere kan gjøre det selv uten problemer, så lenge de har de riktige verktøyene. Latex Hansker

Iført gummihansker vil beskytte deg mot kreftfremkallende stoffer funnet i motorolje, og holde hendene rene samtidig.
Filter Wrench

filternøkkelen er avgjørende for å fjerne oljefilteret. Koster mellom $ 5 og $ 45, kan de bli funnet på motorsykkel spesialbutikker, automotive butikker og på nettet. For å sikre en perfekt passform, måle diameteren på oljefilteret hvor skiftenøkkelen vil passe og kjøpe riktig størrelse. Men hvis skiftenøkkelen bør være for stor, kan en fille monteres rundt filteret for å sikre en tettsittende passform.

Rags

Kontroller at du har rikelig med filler på hånden, de som du ikke har noe imot å bli skitten. Selv om filternøkkelen er den perfekte størrelsen for ditt oljefilter, vil du sannsynligvis bli litt rotete selv og trenger å rydde deler av motorsykkelen, for eksempel fet motor overflater.
Mat

Hold en matte under motorsykkelen for å fange opp oljen som kan søle utover avtappingspannen.
Pan

inn en bunnpanne eller annen egnet beholder under oljen renne mutteren slik at du kan fange flom av gammel olje som den er utgitt.
trakt

hjelp av en trakt når helle ny olje inn i motoren er å foretrekke fremfor å stole på dine mål og hånd-øye-koordinasjon.
Wrench og Socket Set

Kontroller at du har en fastnøkkel og socket sett som passer din sykkel komponenter og ha den tilgjengelig når du endrer din olje. Du må kanskje endre andre filtre, stram boltene eller gjøre andre reparasjoner som du går om oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132418.html

Previous:
Next:

oljeskift