Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2001 Honda Accord

Oljen innsiden av 2001 Honda Accord er det som holder de bevegelige delene inne i motoren kjølig og smurt. Oljen pumpes ut av bunnpannen og gjennom oljefilteret. Etter at oljen forlater oljefilteret, går oljen inn i motoren og fester seg til alle de indre deler. Når at oljen begynner å bryte ned, vil oljen ikke være i stand til å beskytte de indre delene som det skal. Honda anbefaler oljeskift på 2001 Honda Accord hver 3000 miles. Du trenger
Jack
Jack står
Oil fange pan
14 mm boks fastnøkkel
rene filler
oljefilter tang
Nytt olje filter
trakt
New oil-5/20
Vis flere instruksjoner
en

Park 2001 Honda Accord på et plant underlag og slå av motoren. Åpne panseret og fjerne oljen cap. Oljen cap vil ha 5/20 merket på toppen.
2

Jekk opp fronten av 2001 Honda Accord og sette bukker under rammen rail bak hvert forhjul. Senk Accord på rammen rail. Kontroller at Accord er sikker på bukker.
3

Slide under sjåførens side foran på bilen og finne bunnpluggen på baksiden av bunnpannen. Tappepluggen er på helt tilbake i bunnpannen. Bunnpannen bunnpluggen er en 14 mm bolt hodet.
4

Skyv olje fange pan under bunnpannen bunnpluggen. Slå tappepluggen mot klokken med 14 mm boksen slutten fastnøkkel til å løsne. Fullfør skru pluggen med fingrene. Når all oljen har rent ut av bunnpannen og inn fangsten pan, tørk av pluggen med en ren klut og skru pluggen tilbake i bunnpannen. Trekk til pluggen ned stramt med 14 mm boksen slutten fastnøkkel.
5

Finn oljefilteret på baksiden av motoren. Oljefilteret på 2001 Honda Accord er på baksiden av motoren rett opp fra bunnpannen. Oljen filteret er i en horisontal stilling. Skyv olje fange panne over nok til å fange den lille mengden av olje som kommer ut av den horisontale oljefilteret. Fjern oljefilteret med oljefilter tang. Slå oljefilteret mot klokken for å løsne oljefilteret. Fullfør skru oljefilteret med hånden. Kast oljefilteret inn fangsten pannen.
6

Tørk av festing av oljefilterhuset med en ren fille. Gni en liten mengde av den brukte motorolje på gummilisten på filterhuset. Dette vil tillate oljefilteret for å skru på strammere til olje filterhuset. Skru det nye oljefilteret på de horisontale trådene med hånden din. Stram oljefilteret tett med hånden. Deretter slår du på oljefilteret en annen en fjerdedel runde med hånden for å sikre tetthet av oljefilteret. Skyv fangbrettet ut fra under Accord.
7

Skyv trakten i oljen påfyllingsrøret. Legg 4,5 liter 5/20 motor olje til motoren. Fjern trakten fra olje-påfyllingsrøret og skru oljelokket tilbake på oljen påfyllingsrøret.
8

Start motoren og la motoren gå i ca 30 sekunder å fylle opp oljefilteret. Slå av motoren og sjekker oljen. Oljenivået skal bli full på 4,5 liter. Kontroller motorens olje på motoren peilepinnen på førersiden av motoren.
9

Skru oljelokket tilbake på oljelokket filler. Lukk panseret.
10

Jekk opp 2001 Honda Accord og fjern jack skiller seg ut fra under rammeskinnene. Senk Accord til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132550.html

Previous:
Next:

oljeskift