Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan et oljeskift kan forbedre MPG

Med uforutsigbar vekst og fall i gassprisene, lurer alle hvor mye mer juice de kan få ut av motoren deres - det vil si hvor mange miles per gallon, eller MPGs, kan de få . Det er mange måter en bil kan nå et høyere MPG, selv om det er begrenset av bilen selv. En av måtene du kan øke MPG er ved å sørge for at motoren er velsmurt. Betydning

Forskning viser at du kan oppnå en 8 prosent MPG økning i klasse 8 lastebiler, som omfatter alle lastebiler over 33,000 pounds, ved å holde motoren godt smurt gjennom regelmessige oljeskift. Dette betyr at kostnaden for et oljeskift med jevne mellomrom kan lett gjøre opp for kostnadene for bensin. Olje reduserer friksjon i motoren.
Typer

Ikke alle oljer er de samme. For å maksimere MPGs, bruk en lett syntetisk olje. I en CBS News article, antyder Wayne Gerdes en 0W-20 olje. Han sier at dette gir en ideell smøremiddel for de fleste biler.

Effekter

Komme regelmessige oljeskift vil ikke bare hjelpe MPGs. Du kan også beskytte bilens motor fra skade, spesielt hvis det begynner å lekke på en lang kjøretur. Å få motorolje endres i henhold til produsentens instruksjoner kan også holde bilens garanti intakt. Sørg for å sjekke bruksanvisningen og bil garanti for disse instruksjonene.
Time Frame
p Det kan gagne deg å få olje som er laget for en bestemt tid av året . Det er oljer som er laget for maksimal flyt i kaldt vær og de som er laget for varmt vær. Hvis du kjører en lastebil, sørg for å få riktig olje til rett tid av året.
Warning

Du kan kaste bort en masse penger hvis du endrer din olje for ofte. Hvis produsenten ikke foreslå å endre olje hver 5000 miles, men din mekaniker foreslår du gjør det, kan det hende at mekaniker være svindel deg. Sjekk bilens håndbok og, når du er i tvil, får en ny mening på når du skal få et oljeskift. Du ønsker å forbedre dine MPGs, men ikke på til det punktet hvor du tilbringer for mye på oljeskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132569.html

Previous:
Next:

oljeskift