Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Syntetisk Vs. Petroleum Motor Oil

Bruk av syntetiske oljer i biler har vokst på grunn av sin overlegne ytelse over oljebaserte oljer i både lave og høye temperaturer. Store forskjeller mellom de to oljer inneholder molekylære struktur og tilsetningsstoffer. Grunnleggende Molekyler og Heat

Syntetiske oljer har molekyler som er identiske i form. Med kortere, uniform karbonkjeder, de syntetiske gir høyere motstand mot mekanisk stress og varme, for eksempel testing av American Society of Testing Materials har vist. Petroleumsoljer har lengre kjeder som brytes ned under lignende forhold.
Lave temperaturer

Petroleum molekyler gel og bli klissete ved lave temperaturer. Syntetisk flyte bedre, og gir bedre beskyttelse ved lave samt høye temperaturer, ifølge Don Stevens på BimmerZone.com.

Sludge

Flere nedbrytningsprodukter danne fra jordolje, noe som resulterer i en slam som bygger seg opp i motorer og reduserer operasjonelle effektivitet, ifølge MiniTruckinweb.com.
Pris

En syntetisk oljeskift kan koste rundt fire ganger prisen av en petroleumsforekomst oljeskift, som i gjennomsnitt er ca 20 dollar. Men fordi syntetisk siste 6000 til 10.000 miles i forhold til 3000 til 5000 miles med petroleumsoljer, reduserer prisforskjellen over tid.
Miljømessige fordeler

Færre oljeskift med syntetisk betyr færre avfallshåndtering problemer og mindre potensiell skade på miljøet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132321.html

Previous:
Next:

oljeskift