Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan spare en Saab Engine Fra Oil Sludge

En Saab motor kan bli frelst fra slam ved å fullføre planlagt og forebyggende vedlikehold. De fleste Saab-motorer er ikke utsatt for oljeslam, men 2,0 liter og 2,3 liters motorer som brukes i tidlige versjoner av Saab 9-3 og 9-5 kan utvikle slam som tetter olje pickup skjermen, til slutt sulter motoren sårt tiltrengte olje. Selv om dette problemet, noe som resulterte i utvidede garantier for alle 9-3s fra 2000 gjennom 2003 modell år og 9-5s fra 1999 til 2003 modell år, er mest utbredt på disse modellene, kan regelmessige oljeskift hjelpe deg å unngå slam skade på noen Saab. Du trenger
13mm socket
7 liter olje
oljefilter
oljeavtappingsbeholder
1 liter girolje
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Fullfør et oljeskift. Regelmessig oljeskift er den enkleste måten å spare din Saab motor fra slam. Selv om Saab anbefaler 10 000 kilometer oljeskiftintervaller, oljeskift oftere er en kostnadseffektiv sikring for å unngå slam problemer. De 1999-2003 modell år kjøretøy som omfattes av Saabs utvidet garanti anbefales å bruke semi-syntetisk olje i tandem med 10 000 kilometer serviceintervaller. Denne lange intervall er høvding blant årsakene noen Saab-motorene utvikler slam. Tømming av olje kan du sjekke tilstanden, og bytte av olje filter kan du se om det har noen slam inne i den.
2

Drop og rengjøre bunnpannen. Fjerne bunnpannen med en 13mm socket kan du inspisere den for slam buildup. Tapp ut oljen før slippe pannen, eller du kan søle olje og skade deg selv. Du kan også bruke et mildt vaskemiddel som overføring væske til å skrubbe og rengjøre bunnpannen. Mens bunnpannen er av bilen, inspisere olje pickup skjermen, som ligger i bunnpannen. Hvis pickup tilstoppes, har motoren blitt sultet av olje på grunn av slam. Rengjør olje pickup skjermen hvis den er skitten.
3

Bytt bunnpanne pakning og installere. Etter rengjøring av bunnpannen, fjerne de gjenværende pakningen fra kantene av kjelen. Sett på en ny Bunnpannepakninger eller RTV pakning tetningsmiddel og bolt bunnpannen tilbake til undersiden av motoren. Etter å stramme pannen, fullføre et olje-og filterskift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132477.html

Previous:
Next:

oljeskift