Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik starter en mobil Oljeskift Forretninger

Det var mer enn 135 millioner registrerte personbiler i USA i 2007, ifølge en rapport fra Federal Bureau of Transportation Statistics. Med det antall biler på veien vokser hvert år, er utsiktene for mobile oljeskift bedrifter er lukrative. Du trenger:
Van eller tilhenger
Motor olje, smøremidler og filtre Brukte olje innsamling og lagerskip
Marketing plan en Business forsikringsdekning
Vis flere instruksjoner

en

Avgjør om å starte en selvstendig virksomhet eller kjøpe en franchise. Det er fordeler og ulemper ved begge forretningsmodeller. Går det alene kan kreve mindre kapital utlegget, men franchising tilby standardisert, klar til bruk utstyr og markedsføring støtte.
2

Sjekk med lokale myndigheter for å se hva lover og regler du må oppfylle før du starter din virksomhet. Enkelte lokalsamfunn kan ikke tillate slike virksomheter.
3

Skaff utstyr du trenger. Oppstartskostnader kostnader for mobil oljeskift bedrifter varierer fra $ 2000 til $ 10.000, i henhold til "Entrepreneur"-blad 'll trenger en varebil eller tilhenger samt verktøy, olje og smøremidler, oljefilter og skiftende forsyninger. Hvis du ikke kjører en franchise, kan du spare penger ved å sette opp bilen selv og kjøpe ditt eget utstyr.
4

Etablere en konto med en engros motorolje leverandøren slik at du betaler konkurransedyktige priser.
5

Skaff virksomheten forsikring dekning. Hvis en kunde bilen er skadet på virksomheten din, kan du bli funnet ansvarlig for eventuelle reparasjoner.
6

Bestem hvilke tjenester du vil gi (olje og filter endringer, chassis smøring, vakuum tjenester osv. ) og sette en pris for hver som gir en rimelig fortjeneste. Som et utgangspunkt, se på hvor mye eksisterende virksomheter er lading.
7

Bygg en kundebase gjennom effektiv markedsføring teknikker. For å finne første kunder for en mobil oljeskift service, ring bedrifter med bilparken eller et stort antall ansatte som kan være interessert i å ha sine olje endret mens de er på jobb. Dette er to effektive markedsføring strategier på grunn av det store potensialet i flere oljeskift på ett sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132309.html

Previous:
Next:

oljeskift