Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvorfor skifte olje på en bil?

Regelmessig endre bilens motorolje er nødvendig for å sikre at motoren fungerer så godt som å sikre at et kjøretøy motor varer så lenge som mulig. Oljeskift fjerne gamle, skitne motorolje og erstatte den med ren, frisk motorolje. Det som følger er en kort liste som beskriver de viktigste grunnene til å endre bilens motorolje. Øk Motorsmøring

Endre et bilens motorolje på en jevnlig basis sikrer riktig motorolje smøring.
Regulere motorens driftstemperatur

Endre bilens motor olje bidrar til å regulere motorens driftstemperatur ved å erstatte gamle, utslitte motorolje som ikke effektivt kan absorbere varme fra motoren, med nye, høykvalitets motorolje som effektivt absorberer varme fra motoren og bidrar til å regulere motorens driftstemperatur.

Fjern motorslitasje Partikler
p Som et kjøretøy motor opererer, er mikroskopiske motor slitasje partikler opprettet som blir plukket opp av motorolje og transportert til oljefilteret. Endre et bilens motorolje sikrer at motorslitasje partiklene er fjernet. Ny olje er bedre i stand til å absorbere og transportere motorslitasje partikler
Fjern Engine Slam

Engine slam -. En kombinasjon av degradert motorolje, motorslitasje partikler og skitt - kan være svært skadelig for en motor. Oljeskift fjerner motor slam og bidrar til å opprettholde topp motor driftseffektivitet.
Reduser Engine Friksjon

grunn av den konstante bevegelse av en motorens indre deler, er friksjon opprettet , noe som øker motorens driftstemperatur og reduserer motorens levetid. Rene, er høy kvalitet motorolje bedre i stand til å redusere friksjon og absorberer varme fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132194.html

Previous:
Next:

oljeskift