Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre oljefilter på en Chevy Cavalier

Bytte oljefilter på Chevy Cavalier vil holde oljen ren og forlenge levetiden på motoren din. Det er viktig å tømme oljen fra bilen før du fjerner oljefilteret, så det anbefales å skifte olje på samme tid. Du kan få et nytt filter for din Cavalier på Chevy forhandler, en auto deler butikken eller noen varehus som har bildeler avdelinger. Kast den gamle oljen når du er ferdig med jobben. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Socket satt
Oil filter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft forsiden av Cavalier med en jekk og støtte den på et sett med bukker. Plasser bukker under rammen og være sikker på at de sitter på flat, fast grunn slik at de ikke vil falle over mens du arbeider.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen under bilen. Fjern tappepluggen fra bunnpannen med en stuss og skralle. La oljen renne til det stopper. Bytt ut bunnpluggen og skru det fast med en socket og skralle.
3

Flytt renne pannen slik at det er under oljefilteret. Filteret er plassert på siden av motorblokken nær brann-veggen av bilen. Løsne filteret med en olje filter skiftenøkkel og fjerne den fra bilen. Plasser den opp ned i avløpet pannen slik at det kan renne.
4

Coat pakningen på det nye oljefilteret med ny olje og smøre den rundt pakningen med fingeren. Sett det nye filteret opp i åpningen på baksiden av motoren og skru den på blokken. Trekk til for hånd til den sitter godt.
5

Fjern bukker fra under bilen, og senk den ned på bakken med jack. Fyll motoren til kapasitet med anbefalt olje og kontroller den er full ved å sjekke nivået på peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132357.html

Previous:
Next:

oljeskift