Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Mix Syntetiske & Natural Oils

Mixing syntetiske og naturlige oljer er generelt ikke anbefalt av motorprodusenten, men ingen negative effekter har ennå ikke blitt vist. Mange motorer å bare bruke syntetisk olje siden det gir en bedre smøring og overordnet funksjon over naturlige oljer. Imidlertid kan naturlige oljer trygt brukes i motorer også. Blande de to oljene er generelt trygt, men kan forårsake bivirkninger, avhengig av værforholdene. Kaldt vær garanterer bruk av syntetisk motor olje over naturlig. Du trenger
Oil
Towel
trakt
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Mix Syntetiske & Natural Oils
en

Match viskositet av syntetisk olje eller naturlig olje allerede i motoren med det som du vil legge til. Generelt bør den type olje være den samme, skjønt blande forskjellige viskositeter bør ikke føre til problemer. Hvis syntetisk olje er 10W-30, så den naturlige oljen bør være 10W-30 også.
2

Kontroller nivået av olje. Først å trekke ut peilepinnen og fullstendig tørke det av med et håndkle eller klut. Sett peilepinnen tilbake, la den i noen sekunder og trekk den ut igjen. Å gjøre dette vil gi deg en nøyaktig måling av oljenivået i motoren.
3

Tell mengden av merkene på peilepinnen og beregne hvor mye olje som må legges til. Hver mark er generelt tilsvarer en liter olje. De fleste bilmotorer ta et gjennomsnitt på 4 liter olje. Hvis oljen er bare opp til det første merket, deretter motoren krever mer olje.
4

Fjern hetten fra motorolje filler ligger på ventil dekselet på motoren. Plasser en trakt inne i filler. Hvis du ikke har en trakt, deretter forsiktig helle motorolje i filler. Bare legge en liter olje om gangen og kontroller peilepinnen med hver liter. Legg til oljen er under toppen på peilepinnen.
5

Ta trakten ut av oljen filler og erstatte motorolje cap. Pass på at lokket er tett. Sett peilepinnen tilbake og sørge for at det er trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132585.html

Previous:
Next:

oljeskift