Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Manual Transmission Fluid på en 1996 Miata

Den manuelle overføring væske på 1996 Mazda Miata beskytter de bevegelige delene inne bilens girkasse. Tannhjul og sel inne i manuell girkasse boksen må smøres for å utføre skikkelig. Når manuell overføring væske bryter sammen, kan det ikke beskytte de bevegelige delene som det skal, og må endres før store skader på overføring kan skje. Du trenger
Jack
Jack står
Fluid fange pan
1/2-inch skralle
24mm socket
Håndholdt væske pumpe
Long plastrør
75-90 girolje
Vis flere instruksjoner
en

Kjør Miata i ca ti minutter å varme opp den manuelle girolje.
2

Parker Miata på et plant underlag og satt i nødbremsen.
3

Jack fronten av Miata opp og sette bukker under rammen jernbane, bak hvert forhjul. Senk Miata på bukker.
4

Crawl under førersiden av Miata og finn overføring bunnpluggen. Overføringen bunnpluggen på 1996 Mazda Miata er en 24mm bunnpluggen plassert på undersiden av overføringen. Skyv væske fangst pan under overføring bunnpluggen.
5

Skru tappepluggen mot klokken med en 1/2-inch skralle og en 24mm socket. Fullfør skru pluggen med fingrene. Vent til all manuell girkasse væske til å renne ut av overføringen og inn fangsten pannen. Skru avtappingspannen tilbake i bunnen av overføringen og skru den ned.
6

Finn manuell girkasse fylle pluggen på førersiden av overføringen. Påfyllingspluggen vil være omtrent halvveis opp på overføringen. Påfyllingspluggen er også en 24mm bolt hode.
7

Slå påfyllingspluggen mot klokken med 1/2-inch skralle og 24mm socket. Fullfør skru påfyllingspluggen med fingrene.
8

Sett inn den lange plastrør inn i væsken pumpen. Sett den andre enden av plastslange inn i påfyllingshullet på overføringen. Fra undersiden av bilen, pumpe 75-90 girolje inn i den manuelle girkasse til oljen begynner å renne ut av påfyllingshullet.
9

Start motoren og vente noen minutter for å se om væskenivået går ned inne i påfyllingshullet. Hvis ja, pumpe mer av 75-90 olje i manuell girkasse. Hvis oljen holder seg på toppen av påfyllingshullet, slå av motoren.
10

Fjern slangen fra påfyllingshullet. Skru påfyllingspluggen tilbake inn i siden på den manuelle girkassen. Stram påfyllingspluggen ned med 24mm socket og 1/2-inch skralle.
11

Jack the Miata opp og fjern bukker. Senk Miata til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132541.html

Previous:
Next:

oljeskift