Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan sette Automatic Transmission Fluid i en 2001 PT Cruiser

The overføring væske i 2001 PT Cruiser bidrar til å smøre alle bevegelige deler inne i overføring og forhold alle sel. Overføringen på 2001 PT Cruiser er også kjent som "transaksel," fordi drivakselen glir innenfor mottaksområdet. Overføring væske endring på 2001 PT Cruiser krever en annen prosess enn de andre Chrysler-modeller. Du kan endre overføring væske selv i ca 30 minutter. Du trenger
Jack
Jack står
Ratchet
Socket satt
Flathead skrutrekker
Oil fange pan
Plastic tube
trakt
Type 7176 girolje
Vis flere instruksjoner
en

Kjør bilen rundt for å varme opp girolje.
2

Park bilen på en jevn overflate. Slå av motoren.
3

Jack bilen opp, og plasser bukker bak hvert bakhjul. Det er et utpekt område bak hvert forhjul for bukker å sette på. Slipp jack, og lot bilen hvile på jack stands. Pass på at bilen er jevnt og sikkert på jack stands. Ta av kontakten.
4

Crawl under fronten av bilen, og finn påfyllingspluggen på transaksel. På T-350 transaksel, er påfyllingspluggen øverst på høyre side av transaksel sak, tappepluggen er på den nedre delen av transaksel saken på høyre side
5

Sett olje fangsten fat under bunnpluggen. Løsne og fjern pluggen med en skralle og en stikkontakt. La fluidet strømme inn i fangbrettet inntil all væsken er kommet ut av hjulopphenget. Sett pluggen, og skru pluggen ned igjen.
6

Fjern påfyllingspluggen på transaksel med en skralle og en stikkontakt. Hvis påfyllingspluggen er en gummi plugg, ta en flat skrutrekker og lirke pluggen ut.
7

Sett plastslange inn i trakten. Sett den andre enden av røret inn påfyllingspluggen hullet på transaksel. Hell Type 7176 overføring væske inn i transaksel til det begynner å renne ut av hullet. Fjern plastrøret. Sett påfyllingspluggen, og skru den ned. Hvis det er gummi plugg, bare skyve pluggen inn med hånden.
8

Start motoren og skifte girkasse og tilbake, slik at væsken kan komme inn i alle områder av overføring . Sjekk sluket og fyll plugger for lekkasjer mens motoren er i gang. Hvis det ikke er noen lekkasjer, slå av motoren.
9

Jack bilen opp, og fjern bukker. La bilen ned igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132410.html

Previous:
Next:

oljeskift