Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en liten generator

Små generatorer er vanligvis drevet av små, 4-takts bensinmotorer. Motoren smøres med rett 30 vekt, ikke-vaskemiddel motorolje. Disse motorene bruker ikke olje filtre, men er avhengige av magneten i bunnpluggen å fjerne metall salt fra olje forsyning. Vaskemiddeltype olje vil forstyrre den utfelles fra metall-salt, og tillate saltet å sirkulere gjennom motoren, forårsaker skade, og derfor kan denne olje bør unngås. De fleste små generatorer er utstyrt med en olje-press sikkerhetsbryter som dreper tenningen når oljetrykket er tapt. Dette er vanligvis en indikasjon på et lavt olje-nivå. Du trenger
Crescent skiftenøkkel
Oppsamlingspanne
Shop fille
trakt
30 vekt ikke-vaskemiddel olje
Drain plug pakning
Vis flere instruksjoner

en

Plasser renne pannen under tappepluggen i bunnen av bunnpannen /motor saken. Fjern tappepluggen med halvmåne skiftenøkkel. Fjerne oljen fyllepluggen hånd. Kast den gamle tappepluggen pakningen og la oljen renne fullt. Inspisere tappepluggen magnet for tegn på metall salt.
2

Tørk noe olje eller rester fra avløpet med en ren butikk fille. Installere den nye tappepluggen pakningen på bunnpluggen. Installer pluggen inn i motoren og trekk den godt ned.
3

Sett trakten inn i påfyllingshullet. Sørg for at generatoren er i vater, og fylle motoren inntil oljen kommer ut igjen av påfyllingshullet.
4

Tørk noe olje eller rusk fra påfyllingshullet, og fyll hullplugg. Installer fylle hullet plugg og skru den godt ned for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132343.html

Previous:
Next:

oljeskift