Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Olje & filter i en 2001 Volvo V70 Wagon?

Volvo er et svensk bilmerket først og fremst kjent for sine kjøretøyer 'klasseledende sikkerhet og for sin høye kvalitet europeiske engineering. V70 er en vogn som gir rikelig med bæreevne, uten størrelsen og stigmatisering av en SUV. Som alle biler, må V70 regelmessige oljeskift og optimaliseringer for å sikre pålitelighet. Endre filter og olje på en V70 kan gjennomføres på mindre enn en time og vil spare eieren noen av kostnadene ved å ha prosedyren gjort av en butikk. Du trenger
Floor jack eller ramper
Socket sett og skralle
Rags
Olje
Olje filter
Vis flere instruksjoner
1

Pass på at motoren er varmet opp for å hjelpe oljen renne, men om du ikke ønsker at motoren skal være for varmt
2

Løft fronten av bilen med et gulv jack og lavere. det sikkert på et par bukker. Alternativt kan du kjøre Volvo opp på et par ramper.
3

Place oljen beholder under oljefilterhuset. Fra under bilen, ta av svart olje filterhuset ved å dreie det mot klokken med Volvo oljefilter verktøy og en skralle installert på enden av oljefilteret verktøyet.
4

Fjern det gamle filteret fra boliger. Fjern det gamle O-ringen ut fra huset. Sett inn en ny O-ring og et nytt filter, oljing O-ringen før du installerer den. Fyll huset med olje. Trekk til filteret tilbake inn i motoren før det er for hånd, og stram det ¼-sving med skiftenøkkel.
5

Fjern oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Flytt olje beholder under tappepluggen i bunnpannen. Fjern tappepluggen med en stuss og en skralle og la oljen renne ned i beholderen.
6

Fjern det gamle knuse skive fra oljepluggen og installere en ny vaskemaskin. Sett på og trekk til tappepluggen på bunnpannen. Trekk til bolten slik at den bare begynner å knuse vaskemaskin.
7

Hell 5,5 liter olje i motoren, ved hjelp av en trakt. Installer olje cap. Start motoren og se etter lekkasjer. Senk bilen tilbake til bakken. Kast den gamle olje og filter på en sikker måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132664.html

Previous:
Next:

oljeskift