Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Sammenlign Auto Oil Filter

Formålet med en olje filter er å holde smuss og rusk ut av bilens motor. Oljefiltre er laget av ulike elementer og og tilbyr varierende grad av effektivitet og kostnader. Å sammenligne oljefilter, må du forstå hva slags filter elementer som brukes (papir, cellulitter eller syntetisk), type end cap som brukes (stemplet stål eller papp), den micron filter effektivitet og karakterer versus single og multi-pass tester. Kombinere resultatene i et regneark og gjøre sammenligning. Instruksjoner
sammenligne Olje filter
en

Forskning hvilke typer olje filter elementer. Oljefiltre med papir elementer og papp endestykker anses å være lav kvalitet. Papirfiltere generelt filtrere ned til 40 mikrometer. Avanserte olje filterelementer kan være laget av papir, glassfiber og cellulose eller en kombinasjon av elementer og er generelt effektive ned til 15 mikron eller mindre. Avanserte filtre også skryte av mer areal på sine filter elementer slik at de har mer kapasitet til å fange og holde rusk i oljen.
2

Lag en liste over de oljefiltre som er anbefalt av bilprodusenten. Du kan få denne informasjonen fra bilforhandleren. Du bør også få en liste over alle filtrene som er kompatible med de anbefalte filtre.
3

Rådfør deg med en olje filter kryssreferanse guide, slik som en ligger på docstoc. Marker ned oljefiltre som ligner på de som er anbefalt av produsenten. Oljefilter kryss referanse guider er plassert på de fleste olje filter produsentens nettsider. For eksempel vil et kors referanse guide fortelle deg at en Fram CH3970 Ekstra Guard personbil Cartridge Oil Filter ligner på en Syn-Lube Hard Driver Filter.
4

Sammenligne oljefiltre online. Bruk oljefilteret produsentens produkt nettside og (hvis oppført) merke til typen av filterelementet, endehetten materiale, den mikron filtrering samt ettpass teste effektiviteten og multi-pass teste effektiviteten.
5

Lag et regneark. Sett de ulike olje filter eiendommer over toppen av spreadsheet.Type filteret navn ned venstre spalte. Dette formatet vil gjøre det lettere å sammenligne informasjon.
6

Evaluer din favoritt oljefiltre mot olje filter vurderinger utført av Milwaukee School of Engineering Russ W. Knize for ytterligere informasjon.

7

Legge til en kolonne av prisene for hver olje filter for å finne ut hvilken olje filter tilbyr den beste verdien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132463.html

Previous:
Next:

oljeskift