Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Differential olje i en F250

Ford F-250 lastebil er en bakhjulsdrift kjøretøy - den bruker en drivaksel å rute strøm produsert av motoren til en differensial, som deretter overfører denne kraften til bakhjulene via to differensialgir. For å holde girene kjølig og smurt, inneholder differensial væske. Over tid, bryter denne væsken ned og må derfor jevnlig endret. Heldigvis endrer differensial væske på en F-250 er ganske grei og vanligvis tar mindre enn en time. Du trenger
Stor væske-dreneringspannen
Wrench
skrutrekker
klut som ikke loer
silikon pakning sealer
trakt
Vis mer Instruksjoner

1 p Hvis du har kjørt nylig, gi væske i differensial minst en time for å kjøle seg ned.
2

Plasser en stor væske renne pannen under differensialen.

3

Fjern alle bortsett fra de beste differensialdeksel bolter med en skiftenøkkel. Den differensialdeksel er plassert på baksiden av differensial, noe som betyr at den siden av differensial som vender mot baksiden av lastebilen.
4

Lirk bunnen av differensial dekke unna differensial med en skrutrekker inntil differensial væsken begynner å renne ned i væsken renne pannen.
5

Fjern det øverste bolter fra differensialdeksel med en skiftenøkkel, trekk deretter dekselet ut av differensialen.
6

Trekk differensial dekselpakning ut av dekselet, deretter tørke ned pakning sin parring overflater på differensialdeksel og på differensial med en lofri fille. Disse flatene skal være så ren som mulig for å sikre at den nye pakningen festes riktig.
7

Påfør en enkelt perle av silikon pakning sealer til begge trekkets parring overflater, og trykk deretter på en ny pakning på dekselet.
8

Plasser differensial dekslet på differensial, deretter installere og skru hver av dekselet er festeboltene med en skiftenøkkel.
9

Fjern differensial er væske filler bolt fra førerens side av forsiden av differensial med en skiftenøkkel.
10

Sett inn en trakt inn i påfyllingshullet, og hell differensial væske inn i differensial gjennom trakten bare til væsken begynner å renne ut av påfyllingshullet.
11

Fjern trakten, stram deretter væske filler bolten inn i differensial med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132447.html

Previous:
Next:

oljeskift