Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan å tappe ut oljen i en Izuzu Rodeo 2000

Oljeskift i 2000 Isuzu Rodeo er avgjørende for å opprettholde en sunn motor og holde det på den måten i mange år framover. Det første trinnet er å tappe oljen ut av motoren. Kontroller at du har en god oljeavtappingsbeholder å fange opp oljen og lever av det med et godkjent gjenvinningsanlegg. Mange auto deler butikken har programmer på plass for å ta den brukte oljen gratis. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Rodeo din og lokalisere oljepåfyllingslokket i ventilen deksel på toppen av motoren. Ta av dekselet ved å vri den mot klokken, og sett det til side. Dette vil tillate luft inn i motoren, noe som vil hjelpe oljen renne ut av motoren gjennom dreneringshullet.
2

Plasser en jekk under fronten på Rodeo og heve den opp fra bakken. Plasser et sett med bukker under rammeskinnene å støtte lastebil. Pass på at de bukker er på flat og fast grunn, eller de kan velte eller synke ned i bakken.
3

Position en oljeavtappingsbeholder under bunnpluggen plassert på baksiden av bunnpannen. Husk at oljen ikke kommer til å falle rett ned når det først begynner drenering - det vil strømme vekk fra pannen under en liten mengde press -. Så posisjon pannen med det i tankene
4 < p> Fjern pluggen fra bunnpannen, vri den mot klokken med en skiftenøkkel. Drei pluggen for hånd for de siste to eller tre omdreininger slik at du kan ta ut kontakten uten å slippe det inn i bunnpannen. Sett pluggen til side på et trygt sted slik at du kan installere den senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132491.html

Previous:
Next:

oljeskift