Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan sjekke oljen på en Buddy Scooter

Scootere kan være ideelt for lys urban reise, men de må vedlikeholdes akkurat som alle andre kjøretøy. Ifølge Buddy scooter manuell, tar oljetanken ca 800 milliliter olje og bør skiftes hver 1000 kilometer, eller ca 620 miles. Kontrollere olje tar bare noen få minutter av din tid. Det er spesielt viktig å sjekke oljenivået hvis du mistenker at du har en lekkasje i oljetanken eller andre problemer mens riding din Buddy scooter. Du trenger
Clean rag
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren din for omtrent et minutt. Dette gjør oljen renne gjennom systemet og gir deg en nøyaktig avlesning på peilepinnen din.
2

Fjern peilepinnen fra oljetanken på baksiden høyre side av scooter.


3

Tørk av peilepinnen på ren klut for å fjerne oljen. Du kan ikke kontrollere oljen med en gang fordi oljen kan ha sprutet i deg tanken mens motoren var i gang.
4

Skru peilepinnen tilbake i oljetanken og fjerne det igjen. Dette vil gi deg en ekte lesing.
5

Sjekk peilepinnen for oljenivå. Oljenivået skal være mellom de to øverste linjene på pinne. Hvis olje er på den tykke delen av peilestaven, vil oljen må dreneres for mye olje som er igjen i tanken. Under dette beløpet, og du må kanskje skifte olje eller toppe det av hvis du ikke kan endre det med en gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132480.html

Previous:
Next:

oljeskift