Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik tilbakestiller '07 Porche 911 Carrera Oljeskift Påminnelse

Enten du tar '07 Porsche 911 Carrera til forhandleren for å få oljen endres eller du gjør det selv i din egen garasje , SIA ( Tjenesten Intervall Indicator ) krever en reset for å hindre at oljeskift lys fra å komme på når det ikke burde. Hvis lampen ikke lyser når oljeskift er fullført , er det ikke vanskelig å glemme det : Plutselig , kanskje 328 eller 1106 miles inn i en ny oljeskift , slår oljeskift lyset på . Du trenger ikke et oljeskift allerede , du trenger å tilbakestille oljeskift påminnelse. Instruksjoner
en

Trykk innover på trippteller reset -knappen og vri om nøkkelen til den ekstra stilling ( frem ett klikk fra av-posisjon ) til " Oil service Re" eller " Oil service Reset " vises på kilometertelleren skjermen.
2

Trykk på kilometertelleren reset -knappen en gang til arbeidet "Reset " eller " Re" vises på skjermen . Ordet vil kontinuerlig blinke .
3

Trykk på kilometertelleren reset -knappen raskt for å fullføre tilbakestillingen . " End SIA" ser ut til å indikere en vellykket tilbakestilling av systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132690.html

Previous:
Next:

oljeskift