Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Vask brukt motorolje

Motor olje er et smøremiddel som brukes i forbrenningsmotorer i biler og andre motorkjøretøyer. Motor olje, også kjent som motorolje, smører og renser de bevegelige delene av en motor, kjøler motor og bremser ned korrosjon. Du må endre motor olje i bilen regelmessig, med noen måneder eller minst en gang i året. Hvis du ønsker å spare penger og miljøet på samme tid, kan du rense brukt motorolje og resirkuler det å bruke det igjen. Du trenger
to plastbeholdere eller mugger
Natural fibertau
Lath
Plastic sheet
Vis flere instruksjoner
en

Position to plast beholdere slik at en beholder er over hverandre. Du kan plassere en container på en stol og den andre på gulvet. Sett beholderne der de kan stå uforstyrret i flere dager.
2

Koble de to plast mugger med naturlig fiber tau. Tauet bør være 3 ½ fot lang og ½ i. tykk for at prosessen skal gå så raskt og effektivt som mulig. Du kan bruke hamp, bomull eller andre naturlige fiber. Kun naturlige fibre har celler som kan delta i Kapillarkrefter, og dermed forsterke snylte av oljen. Plasser endene av tauet på bunnen av beholderne. Pass på at tauet gjør en liten bøyle. Ikke la tauet berøre toppen av containere. Bruk pinner til å gjøre tauet stå og holde seg stabil.
3

Hell brukt motorolje på toppen container. Oljen vil gli ned til beholderen nedenfor ved kapillarvirkning og tyngdekraft. Det vil da bli renset ved filtrering når den passerer gjennom tauet fiber.
4

Bruk en tynn lekte og klar plast ark til å dekke hele forsamlingen.
5

Leave forsamlingen for et par uker, inntil all oljen er i den nederste beholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132560.html

Previous:
Next:

oljeskift