Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor ofte å gjøre en syntetisk olje Change

Oil gjør bilen gjøre det den gjør best med hensyn til sin motor, girkasse og motor deler. Det er den flytende smøremiddel som gjør at alle delene for å fortsette arbeidet med hverandre uten sliping eller flises opp til en stygg stans. Gitt teknologi, har syntetisk olje er utviklet med har gitt bedre resultater og større produkt levetid før trenger væske endringer. I noen tilfeller kan det vare lenger enn mineralolje (tradisjonelle petroleum basert olje), men i andre tilfeller er frekvensendringen grensene er de samme. Hvorfor bruke syntetisk?

Velholdt har biler jevnlig vært i stand til å utføre til så mye som 200 000 miles i reise, har mange av dem blitt konvertert over til syntetisk olje for å forlenge ytelsen. Slik at produktet har en track record for å holde gamle biler går. Gitt at eldre motorer arbeider på deler som er slitt, blir smøring enda mer kritisk for å beskytte disse komponentene.
Hvorfor Syntetisk varer lenger og trenger mindre Endre

Petroleum- basert olje har en tendens til å bryte ned i normal motor bruk. I en viss varighet blir det for varmt og når en gass tilstand, noe som gjør det ubrukelig for smøring formål. I stedet blir motoren brant opp rester som blir ofte referert til som buildup eller brent karbon. Noe av det blir vasket av ved andre olje, gjør noe av det ikke og holder seg til motordeler, noe som reduserer ytelsen. Oljeskift trengs ofte for å unngå dette problemet (ergo hver 3000 til 5000 miles). Holdbarheten av syntetisk olje på den samme motoren temperatur gjør det en bedre ytelse produkt fordi syntetisk fortsatt forblir i flytende, brukbar form lenger. Denne toleransen for temperatur betyr at oljen kan bo i motoren og kan vare så mye som 7000 miles før du endrer.
Endre Frequency

Mest olje og bil garantier vil sette den maksimale lengden på kjørelengde før en endring i 7500 for oljebaserte produkter (mange biler er nærmere 5000 selv med dagens bedre motorer). Gitt varme-toleranse egenskapene til syntetisk olje, er 7500 miles ikke et problem. Når det er sagt, olje skiftende frekvens er en personlig og økonomisk beslutning, så vel.
Avveininger

Jada, du får lengre kjørelengde med en syntetisk olje produkt, men du betaler mer per flaske siden enhetsprisen er generelt dyrere. Så økonomisk er det en trade-off. Andre grunner for syntetisk har ingenting å gjøre med frekvens, som noen bileiere bare føler delvis til syntetisk for sine biler.
Take Care ved bytte oljetyper
p Hvis du 're kommer til å bytte oljer for å utvide olje-skiftende frekvens, det er ikke så enkelt som bare dumping i ny syntetisk olje med gamle mineralolje. Og du trenger å skylle systemet selv etter drenering den for å bekrefte ingen blanding. Etter spyling, bør den første oljen run være ca 2000 til 3000 miles og annen endring for å bli kvitt den siste rest blandingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132539.html

Previous:
Next:

oljeskift