Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Jeep Rubicon Transfer sak Fluid

Du bør skifte olje i overføringen tilfelle av Jeep Wrangler Rubicon som en del av en vanlig vedlikeholdsprogram. Jeep anbefaler at du endrer ATF +4 overføre saken olje i Rubicon NV241 overføre saken hver 30.000 miles. Mopar ATF 4 er tilgjengelig på Jeep forhandler og noen auto deler butikker. Mens det er andre typer væske som kan fungere, er dette den eneste væsken anbefalt av Jeep, og bruke noe annet kan påvirke garantien. Du trenger:
Hjulklosser
Drensvannsoppsamler
18 mm socket
10 mm Allen hodet socket
Ratchet
Bottle pumpe
ATF +4 (2 liter)

Vis flere instruksjoner
en

Blokker hjulene på Jeep din slik at den ikke kan rulle eller flytte mens du er under den. Finn de fire boltene som holder overføringen skid plate til bunnen av Jeep din.
2

Fjern de fire festeboltene fra skid plate ved hjelp av en 18 mm pipe og skralle. Senk Friksjonsplaten ned og fjerne det fra under Jeep.
3

Plasser et avløp fat under overføre saken til å fange den gamle væsken som du tappe det. Enhver ren bøtte eller avløp pan vil arbeide for å fange væsken.
4

Finn avløp og fylle caps på baksiden av overføringen saken. Fjern påfyllingspluggen med en 10 mm Allen hodet kontakten og sett den til side for nå.
5

Fjern pluggen fra overføre saken ved hjelp av en 10 mm Allen hodet socket og skralle. Sett pluggen til side og la væsken renne fra overføre saken til all væsken slutter å kjøre ut av dreneringshullet.
6

Sett på plass tappepluggen i tømmehullet av overføringen saken og stram det med en 10 mm pipe og skralle. Trekk ut pluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Installer flaske pumpe på en av liter ATF 4 overføring væske. Sett i slangen som er tilkoblet til pumpen inn i påfyllingshullet og begynne å fylle overføringen tilfellet med væske.
8

Fyll fordelergirkasse til væsken begynner å renne ut av påfyllingshullet for overføringen tilfelle. Jeep skal være nivå når du fyller saken, eller nivået vil ikke være riktig.
9

Installer påfyllingspluggen og skru det fast med 10 mm Allen hodet socket. Trekk ut pluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
10

Hev overføre saken skid plate på plass og sett de fire festeskruene som holder overføre saken på plass. Stram boltene med en 18 mm pipe og skralle før det er trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132301.html

Previous:
Next:

oljeskift