Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Kan du bytte tilbake fra Syntetisk til Regelmessig Oil i Kjøretøy?

Når syntetisk olje begynte stadig mer populært, ble det antatt at det ville være dårlig for motoren din til å veksle mellom det og vanlig olje. Det er nå antatt at ikke bare er veksling uskadelig, i noen tilfeller kan det være fordelaktig. Typer
p Konvensjonelle oljen er avledet fra råolje, som har blitt raffinert for å fjerne urenheter. Rent syntetisk olje har ingen base i råolje.
Egenskaper

Mange merker av motorolje som hevder å være syntetisk er faktisk svært raffinerte versjoner av konvensjonell olje med syntetiske tilsetningsstoffer .
Misforståelser
p Det ble tidligere antatt at hvis du brukte konvensjonell olje, men byttet til en syntetisk det ville føre til avleiringer i motoren for å komme ut av stilling og tette motoren din, men dette er ikke sant.
Hensyn

Den opprinnelige bekymring med bytte fra konvensjonell olje til syntetisk var at det ville føre til selene på motoren for å lekke . Men dagens sel er mye mer teknologisk avansert og vil ikke ha lekker problemer med syntetiske oljer.
Warning
p Hvis du kjører en eldre bil, fra 1980 eller tidligere , med originale seler, kan det fortsatt være lekkasje problemer med syntetiske oljer.
Fordeler

Fordi syntetisk olje er tynnere, varmer den opp raskere og kan gi bilen ekstra beskyttelse i løpet av vinteren hvis du bor i et kaldt klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132364.html

Previous:
Next:

oljeskift