Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Endre Motor Oil i en Ford Explorer 2002 Step by Step

Motoren i 2002 Ford Explorer kjører på bensin, men bruker olje for å smøre sine bevegelige deler. Over tid, kan oljen bli tykkere samt miste effektivitet, før det til slutt blir til slam. Dette er grunnen til Ford innstiller oljeskift i SUV hver 3.000-5.000 miles, samt å endre oljefilteret. Dette er ikke en vanskelig jobb å gjøre, du kan fullføre denne jobben på under en time med grunnleggende verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Filter socket
Replacement oljefilter
5 liter 10W30 motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på SUV med den oppjekkbare og sted bukker under fronten av rammen. Senk jack og sett Explorer på bukker så forhjulene er av bakken.
2

Plasser renne pannen under bunnpannen i sentrum av motorrommet. Unbolt avløpet bolten på undersiden av bunnpannen med en 3/8-inch skralle og socket, deretter la all oljen renne ut i bunnpannen. Monter oljefilteret hylse på 3/8-inch skralle. Fjern det gamle filteret ved hjelp skralle og socket, og deretter kaste filteret. Sett på plass tappepluggen når all oljen er ute.
3

Fyll nytt filter med motorolje. Dypp fingeren i midten av oljefilteret å fukte tuppen med olje, deretter kjøre fingeren rundt på o-ringen på filteret. Løft filteret på oljefilteret montere på motoren. Trekk til for hånd bare så det ikke blir vanskelig å fjerne senere.
4

Senk bilen utenfor bukker hjelp av jack. Pop panseret og ta av oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Fyll motoren med den gjenværende oljen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132601.html

Previous:
Next:

oljeskift