Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Rear Differential olje i en 2002 Toyota Tacoma

Den bakre differensial på 2002 Toyota Tacoma er den viktigste girkassen for bakakselen. Begge bakaksler feste til innsiden av den bakre differensial. Den bakre differensial styres av en drivaksel som er koplet til baksiden av overføringen. Når kjøretøyet er i gir og bevegelige, slås skaftet på baksiden av overføringen drivakselen. Drivakselen slår deretter de bakre differensial tannhjul. Væsken på innsiden av bakre differensial er det som holder girene kjølig og smurt. Du trenger
Jack
to bukker
Oil fange pan
1/2-inch breaker bar
15/16-inch socket
Clean rag
4,0 liter av 75-90 girolje
Vis flere instruksjoner
en

Parker 2002 Toyota Tacoma i et trygt arbeidsmiljø med et flatt underlag.
2

Jack baksiden av 2002 Toyota Tacoma opp og plasser bukker under bladet våren kontakten plater på begge sider av lastebilen. Senk så lastebilen sakte ned på bukker.
3

Finn den bakre differensial bunnpluggen på undersiden av bakre differensial boliger. Skyv olje fangst pan under bunnpluggen. Løsne og fjern tappepluggen med 1/2-inch breaker bar og 15/16-inch socket. Sett tappepluggen til siden. Når alle væsken er drenert ut, sette støpselet tilbake i avløpet hullet og trekk ned tett med breaker bar og socket.
4

Finn påfyllingspluggen på baksiden av bakre differensial. Løsne påfyllingspluggen med 1/2-inch stasjonen breaker bar og 15/16-inch socket. Sett pluggen til side.
5

Sett tuppen av 75-90 girolje flaske inn i påfyllingshullet og hell alt av utstyr til olje i bakre differensial. Sørg for å helle alle fire liter i bakre differensial. Etter den tid at du får den fjerde Quart nesten tømt, bør girolje komme ut av påfyllingshullet.
6

Skru påfyllingspluggen tilbake inn i påfyllingshullet og skru ned med breaker bar og stikkontakt. Fjern fangbrettet ut fra under bilen.
7

Jack baksiden av 2002 Toyota Tacoma sikkerhetskopiere og fjerne bukker. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132604.html

Previous:
Next:

oljeskift