Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 1998 Toyota Tacoma

Motorene er tilgjengelige for en 1998 Toyota Tacoma bruk motorolje å smøre motorens interne komponenter. Denne oljen blir skitten over tid, og oljen også begynner å miste viskositet. Som et resultat, anbefaler produsenten oljeskift i motoren hver 3000 til 5000 miles. Ved oljeskift, er det også anbefalt å skifte olje filter på samme tid. Dette kan gjøres hjemme i oppkjørselen, uten spesialverktøy. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Filter socket
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Replacement motorolje
Replacement oljefilter
Vis flere instruksjoner
en

Crawl under lastebilen. Når lastebilen har en skrens plate på nedre understell, unbolt det ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og løft den ut av veien. Sett renne pannen under bunnpannen.
2

Fjern avtappingspannen bolt fra bunnpannen med 3/8-inch skralle og socket. Monter filteret kontakten på enden av 3/8-inch skralle og utvidelse, og deretter fjerne oljefilteret fra siden av motoren.
3

Fyll oljefilteret med en /2 liter motorolje. Dypp fingeren i olje og gni den rundt gummipakningen på enden av oljefilteret. Gjenge oljefilteret på motoren. Bare skru den for hånd, må du ikke bruke filter socket, eller det vil være nesten umulig å fjerne den neste gang du må skifte olje. Reinstallere avtappingspannen bolt.
4

Pop panseret. Åpne olje lokket på toppen av motoren. Fyll motoren med mengden av olje anbefales i brukerhåndboken, avhengig av størrelsen på motoren i Tacoma. Ta deg motorolje til en lokal bilbransjen Resirkulerer eller deler butikken for gjenvinning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132583.html

Previous:
Next:

oljeskift