Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Scooter Tank

Scootere har blitt en stadig mer populær form for transport i mange byer. De er billige, drivstoff effektiv og enkel å parkere, noe som gjør dem ri av valget for byfolk. Tank er en av de mest populære scooter merkevarer. Laget i Kina, er Tank lett å vedlikeholde og har et rykte for å være pålitelig. En av de viktigste tingene du trenger å vite er hvordan man skal skifte olje på en scooter, Tank scootere komme med olje i dem, men du bør endre det umiddelbart som kvaliteten på oljen er svært dårlig. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
Socket satt
Spray forgasser renere
trakt
Replacement olje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en oljeavtappingsbeholder under motoren på scooteren din. Fjern oljepluggen. Pluggen vil være den eneste hex typen bolten som stikker ut av midten av bunnen av motoren. Bruk en pipenøkkel til å fjerne det og som oljen kommer ut, fange oljen våren og olje skjerm som vil komme ut av dreneringshullet også. Du trenger disse delene.
2

Rengjør olje våren og olje skjermen. Disse brikkene er oljefilteret for scooter din. Den scooter olje skjermen bør rengjøres hver gang du endrer olje. Spray både scooter olje skjermen og våren med forgasseren renere inntil metallet er rent og sølv i fargen.
3

Sett våren og olje skjermen tilbake til olje dreneringshull (skjermen først og våren andre) og erstatte oljepluggen og stram den.
4

Åpne tilgangspanelet til motoren din. Avhengig av modell, kan motoren nås ved å fjerne setet, fjerne panel i gulvet hvile eller fjerne den venstre bakre gutt panel. Sjekk din for å finne ut hvordan du får tilgang motoren.
5

Fjern oljepåfyllingslokket fra oljereservoar. Dette vil være på den side av motoren og merkes tydelig med en hvit illustrasjon av en olje kan eller en hvit illustrasjon av hva som vil se ut som en stilisert vanndråpe. Sett inn en trakt inn i reservoaret og hell i olje til det beløpet som er angitt i manualen for motoren din størrelse. Sett på lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132272.html

Previous:
Next:

oljeskift