Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Polaris FST

The Polaris FST er en snøscooter-modell designet og produsert av Polaris Industries selskapet. Polaris anbefaler at å skifte olje etter snøscooter for de første 500 miles, så igjen hver 1500 miles. Dette bidrar til at motoren går jevnt og beskytter mot motorproblemer. Lær hvordan du skifte olje på en Polaris FST snøscooter for å hjelpe deg å få mange flere år med glede ut av snøscooteren din. Du trenger Fondsavkastning syntetisk 4-takts olje
Polaris FST oljefilter
oljeavtappingsbeholder
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Skyv eller skyv snøscooter på et nivå, jevn overflate. Sjekk Polaris snøscooter frontpanel display og gjennomgå sine kjølevæske temperaturer. Temperaturen bør ligge mellom 145 grader og 160 grader Fahrenheit. Dersom temperaturen er under 145 grader C, vri om tenningsnøkkelen og la motoren gå på tomgang til temperaturen er mellom de to nevnte områder. Vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon for å slå av motoren.
2

Åpne frontdekselet av Polaris FST snøscooter. Løft opp og fjern plasten sidepanelet på venstre side av motorrommet.
3

Sett en oljeavtappingsbeholder på gulvet. Koble fra olje returslangen, en gummislange koblet til plastisk oljetank. Legg enden av slangen inn i avtappingspannen for å tillate den gamle oljen renner ut. Det kan ta opptil 30 minutter for all oljen renne ut.
4

Endre oljefilteret mens du venter på oljen renne ut. Ta av oljefilteret cap, på venstre side av motorrommet, og skyv ut oljefilteret. Sett inn et nytt oljefilter og skru oljefilteret cap å stramme den.
5

Koble til olje retur slangen og ta ut peilepinnen fra oljetanken. Tørk av peilepinnen med en ren fille. Hell to liter motorolje i oljetanken og sett peilepinnen tilbake i tanken. Snu snøscooter er tenningsnøkkelen og kjør Polaris FTS snøscooter motor på tomgang i fem minutter for å bringe temperaturen tilbake mellom 145 grader og 160 grader F.
6

Slå av motoren. Ta ut peilepinnen og se på oljenivået ved å sjekke olje merkene på pinne mot pinne er gravert målinger. Tilsett mer olje på tanken før oljenivået matche peilepinnen er anbefalt merking.
7

Plasser plast panel tilbake over motorrommet. Trykk ned for å låse på plass. Lukk Polaris snøscooter hette. Gjenoppta bruken av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132240.html

Previous:
Next:

oljeskift