Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje filter på en 1996 Toyota Corolla

Bytte oljefilter i 1996 Toyota Corolla er en viktig del av bilens rutinemessig vedlikehold. Bilens olje filter holder oljen fri for rusk og beskytter dine motordeler. Når du bytter oljefilter på bilen din, bør du også skifte motorolje. Toyota anbefaler at du skifte motorolje og filter hver 7500 miles eller mindre. Du kan kjøpe et nytt filter og 5W-30 olje på en auto deler butikk. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Wrench satt
Oil filter skiftenøkkel
Ren, tørr fille
Vis mer Instruksjoner

en

Åpne panseret på 1996 Toyota Corolla. Fjern hetten fra olje fylle området. Oljepåfyllingslokket vil bli merket med en "OIL" stempel på toppen av hetten.
2

Hev din Corolla med en jekk og fest den på et sett med bukker. Finn oljepluggen nær baksiden av Corolla olje-pan.
3

Plasser en renne pannen under tappepluggen. Fjern tappepluggen med en fastnøkkel. La oljen renne helt ut av bunnpannen.
4

Skift olje bunnpluggen. Stram pluggen helt med en skiftenøkkel. Flytte renne pannen under oljefilteret på motorblokken.
5

Finn oljefilteret på bunnen av motoren. Du vil finne oljefilteret på 1996 Corolla på førersiden av bilen, ved siden av eksosmanifolden på forsiden av motorblokken.
6

Fjern oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel. Plasser den opp ned i oljen renne pannen. Rengjør montering området med en ren, tørr klut. Gni et tynt lag av ren olje rundt pakningen området i det nye filter. Monter det nye filteret, stramme den for hånd.
7

Hev bilen med jekken. Fjern bukker og senke bilen til bakken. Fyll motoren med 5W-30 olje som anbefalt av Toyota. Sjekk oljen fyllingsgrad på peilepinnen for å være sikker på at du ikke over eller under fylle bunnpannen. Den 1,6 liters motoren krever 3,2 liter olje. Den 1,8 liters motoren krever 3,9 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132422.html

Previous:
Next:

oljeskift