Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en Oil Pan Seal

Oljelekkasje kan komme fra mange steder i bilens motor. En av de mest oversett kilder av en lekkasje er bunnpannen tetning. Mens mange bileieren utføre sine egne oljeskift, få husker at annethvert år er det en god idé å erstatte bunnpannen segl. Ettersom tetningen, eller pakning, aldre og utsettes for varme vil det stivne, noe som gjør det mulig for olje å lekke. Prosessen med å endre en bunnpanne pakning er den samme på alle biler. Du må kanskje ta kontakt med bilen for å vite nøyaktig hvordan du skal fjerne bunnpannen for å deretter skift tetningen. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Bruksanvisning
Bil jack (hvis nødvendig)
Jack står (hvis nødvendig)
Malingsskrape
Aceton
pakning sealer
Bunnpannepakning
Vis flere instruksjoner
Fjern Oil Pan
en

Parker bilen på et plant underlag og la motoren avkjøles.

2

Plasser et avløp fat under bunnpannen (festet til bunnen av motoren din blokk) og bruke en pipenøkkel til å løsne og ta ut oljepluggen. Rådfør deg med kjøretøy manual for den bestemte plasseringen av disse komponentene på bilen din. Når oljen er gjort drenering, bør du skifte pluggen i bunnpannen slik at den ikke blir borte.
3

Fjern bunnpannen fra motorblokken. Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder den til motorblokken. Hvis du må, jekke bilen opp og støtte den på bukker for å gjøre det enklere å nå boltene. Når boltene er fjernet, støtte pannen med en hånd og lirke mellom kjelen og blokken for å bryte forseglingen. Når forseglingen er brutt bunnpannen kan fjernes fra bilen.
Endre Oil Pan Seal
4

Rengjør eventuelle rester av pakningen av anleggsflaten der bunnpannen er festet til blokken ved forsiktig skraping med en maling skraper. Hvis det ikke kommer ut lett tørk pakningen stykker med litt aceton på en klut, la sitte i noen minutter, og deretter fjerne det. Når alle de gamle pakningen er av motorblokken anleggsflaten, tørker overflaten med aceton for å sørge for at det er rent for olje og rusk.
5

Fjern den gamle pakningen rundt skruehullene i bunnpannen anleggsflaten. Du bør være i stand til å løfte pakningen av pan, men hvis det ikke kommer gratis lett, forsiktig skrape det av med en malingsskrape. Rengjør bunnpannen anleggsflaten med aceton.
6

Lay den nye pakningen på bunnpannen anleggsflaten og sørg for at skruehullene i pannen på linje med skruehullene i pakningen.

7

Åpne pakning fugemasse og løft tetningen litt å bruke en liten mengde rundt skruehullene i midten av hver side av pannen. Du trenger ikke å bruke tetningsmasse rundt alle hull, bare de i midten av hver side for å holde pakningen på plass. Trykk ned på pakningen og vent i tre minutter for tetningsmiddel for å stille.
8

Fest bunnpannen til motorblokken. Sørg for at du strammer boltene sakte, snu hver en litt før krysset til det motsatte. Hvis du strammer en bolt på et tidspunkt du vil skape en ujevn forsegling. Pass på at du fyller på olje til bilens spesifikasjoner før du starter motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132510.html

Previous:
Next:

oljeskift