Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2006 Chevy Malibu

The 2006 Chevy Malibu er en mellomstor sedan med en V6-motor. Den olje-panne på denne modellen er plassert på bunnen av motoren i midten av motoren. Bunnpannen bunnpluggen er på førerens side av bunnpannen mot baksiden av bunnpannen, oljefilteret på førerens side rett ved siden av bunnpannen bunnpluggen. Oljen filter ser ut som en liten kopp av metall som har blitt skrudd inn i bunnen av motoren. Oljen må den skiftes sammen med motorolje hver gang oljen skiftes. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Ratchet sett
Oljefiltertang
Ny motorolje
Nytt olje filter
Show Flere Instruksjoner
en

Åpne 2006 Malibu hette og fjerne hetten fra olje pour ventilen. Hetten sier "olje" på toppen av hetten i gule skriving. Sett lokket på kanten av motorrommet der du ikke vil miste den, eller hvor den vil ikke falle inn i motorrommet.
2

Løft den fremre venstre side av Malibu ramme med gulvet jack og hvile foran på venstre side av rammen på støttebenet. Skyve under motoren bringe renne pannen med deg. Finn bunnpluggen på førersiden av bunnpannen og posisjon renne pannen under tappepluggen.
3

Fjern pluggen fra bunnen av Malibu bunnpannen, ved hjelp av skralle sett. La all motoroljen renne helt fra motorens bunnpanne i ca 5 minutter. Skift olje pan renne pluggen til bunnpannen når motoroljen er helt tom.
4

Fjern oljefilteret med olje filter verktøyet. Sett ring på enden av oljefilteret verktøyet rundt oljefilteret, trekk i håndtaket slik at ringen tetter mot oljefilteret og vri av oljefilter av bunnen av motoren. Fyll det nye oljefilteret opp med ny motor olje, gni oljen rundt gummipakningen på toppen av oljefilteret og skru det nye oljefilteret inn i bunnen av motoren.
5

Fjern olje renne pan ut fra under motoren. Bruke jack, heve foran på venstre side av Malibu er rammen og fjern jack stand. Senk foran på venstre side av Malibu er rammen tilbake til bakken.
6

Sett oljen trakt ned i oljen helle ventil på motoren. Hvis du kjører i kaldt vær, legge til 4-1/2 liter 5W30 motorolje i motoren. Hvis du kjører i varmt vær, legge til 4-1/2 liter 10W40 motorolje. Skift olje helle ventil hatten, starte motoren og la motoren gå i 5 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132445.html

Previous:
Next:

oljeskift