Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljefilter Removal Tools

Oljeskift er en vedlikehold oppgave som mange bileiere kan utføre for seg selv i oppkjørselen sin. Oppgaven er relativt enkel: Eieren drenerer den gamle, skitne olje fra pannen, deretter skrur og fjerner oljefilteret, som fortsatt er full av den samme skitten olje, og erstatter den med en ren ny. Fjerne at filteret kan være vanskeligere enn det ser ut skjønt, og hvis noe går galt, kan mekanikeren bli badet i gamle, skitne olje. De gamle "prøvd-og-sann" filter fjerning metoder er fortsatt det mest populære. Metallbånd skiftenøkler

Disse verktøyene har et bredt metallbånd i form av en sirkel, som passer rundt filteret, og deretter en spaken trekkes tilbake, trekker til sirkelform over filteret. Den samme spaken blir håndtaket som du riv å løsne og ta ut filteret. (Disse fungerer best hvis plasseres så nær bunnen av filteret som mulig, for å unngå knusing beholderen.) Du kan forbedre disse ved å sette sandpapir mellom beholderen og skiftenøkkel band.
Gummi eller syntetisk Band Nøkler

Disse ligner til metall bandet skiftenøkler, med den forskjell at de gjør bandet ut av gummi eller et syntetisk materiale. Disse har ofte en overlegen grep til metallbåndet variasjon. Imidlertid kan du finne dem vanskelig å bruke når du arbeider med mindre mellomrom fordi de ikke er så stive som metall seg. Dette resulterer i at det blir vanskeligere å få dem der du vil de skal gå.

Store Wrench Tenger med Big Jaws

Dette er standard tang, med forskjellen at de har en avrundet pincher, som du kan passe rundt bunnen av oljefilteret og slå. Disse er mer tungvint å bruke, spesielt på trange steder.
Andre mindre kjente alternativer

Noen produsenter har løst problemet ved å designe et filter med en 1 tommers mutter på i bunnen av filteret, som kan dreies med standardnøkkel 1 tomme (25 mm) skrunøkkel for å fjerne den, noe som gjør hele prosessen elegant enkel. Enkelte bilprodusenter (f.eks Toyota, BMW, Mercedes) har utviklet en "End Cap Oil Filter Wrench", som du kan passe over enden av filteret, og det hjelper i både installasjon og fjerning.

Konklusjon

Selvfølgelig, hvis filteret blir sittende fast, og alt annet mislykkes, kan du alltids falle tilbake på "skrutrekker metoden." Du kan kjøre en skrutrekker gjennom filteret beholderen og vri, som ofte vil resultere i beholderen bryte vekk fra basen, og du er dekket med skitten olje. Og denne erfaringen er sannsynlig å forlate du søker etter den beste tilgjengelige teknologi i olje filter fjerning verktøy. Hold et øye for nye teknologier: En Mississippi designer har en patentsøkt for en skiftenøkkel med en innebygd pan å fange den brukte oljen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132506.html

Previous:
Next:

oljeskift