Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Diagnostisere en blinkende Sjekk Oil Light på en Ford Laser Bil

Det er frykten for de fleste driverne for å se et lys vises på dashbordet, noe som indikerer at noe er skjevt i bilen. Hvis du kjører en Ford Laser bil og sjekken olje lampen lyser, er det vanligvis på grunn av en av to forskjellige saker. Begge disse problemene er enkle å korrigere og ikke koste en stor sum penger. Men om du ikke ønsker å unngå å sjekke inn i situasjonen, ellers kan du ende opp med et mer alvorlig problem. Du trenger
Papir håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Ford Laser og pop panseret på bilen.
2 < p> Åpne panseret og trekk ut peilepinnen. Tørk av oljen med et papirhåndkle, dyppe den inn igjen, og trekk den ut. Se på peilepinnen for å se om oljen linjen er under "Fyll Here"-linjen.
3

Tilsett olje til å fylle tanken. Du bør bruke en 5W-30 olje med mindre det er et oljeskift klistremerke (i øvre venstre hjørne av drivervinduet) som sier noe annet, eller du er klar over en annen viskositet av olje som blir brukt i bilen.

4

Sjekk den forrige oljeskift klistremerke for neste mile markør eller datoen du trenger din olje endret av. Hvis din kjørelengde er over det som er skrevet eller dato er forbi det som er skrevet på klistremerket, ta Ford Laser for at oljen skiftes.
5 p Hvis det Check Engine lyser fremdeles på etter at du 'har lagt olje eller hadde oljen skiftes, ta bilen til en kvalifisert mekaniker for en diagnostisk test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132382.html

Previous:
Next:

oljeskift