Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en Plymouth Breeze oljefilter

Bytte oljefilter på en Plymouth Breeze er et flott prosjekt for hjem mekanikk, det kan spare deg for penger og samtidig opprettholde bilen. Siden endre filteret må oljen tappes fra motoren, ville det være en fin tid å fullføre et oljeskift også. Oljefilteret på Breeze er lett tilgjengelig fra under bilen, men du vil trenge for å jekke den opp av bakken høyt nok for deg å jobbe komfortabelt under bilen. Bruk bil ramper eller jack står å fullføre prosjektet trygt. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Socket satt
Oil filter skiftenøkkel
Nytt olje
Vis flere instruksjoner

1

Løft fronten av bilen med en jekk. Støtte bilen på et sett med bukker så det ikke kan bevege seg eller falle mens du arbeider under bilen.
2

Position en oljeavtappingsbeholder under oljepluggen. Fjern pluggen med en socket og skralle. La oljen renne ned i pannen, og sett tappepluggen og fest den til er stramt. bruker socket og skralle
3

Finn oljefilteret på Breeze din;. det er på bunnen av motoren under fronten av bilen, nær fronten kryss medlem. Crossover rør for eksosen går rett ved siden av seg, så vær forsiktig når du åpner filteret hvis eksosen er varm.
4

Skyv oljeavtappingsbeholder under oljefilteret deretter fjerne filteret ved hjelp av en olje filter skiftenøkkel. Det er ulike stiler av filter skiftenøkler tilgjengelige, men de som grep bunnen av filteret og blir slått med en skralle fungerer best for denne jobben.
5

Kontroller at det gamle filteret pakning kom av med filtrer og er ikke fortsatt fast til motorblokken. Hvis det er det, dra den av og kast den.
6

Coat pakningen på det nye oljefilteret med en tynn film av ren olje, spre den jevnt rundt pakningen med fingeren. Fyll det nye filteret med ren olje og plassere den på motoren. Slå den klokka, stramme den med hånden til den sitter godt.
7

Etterfyll motorolje til kapasiteten anbefalt av produsenten. Kontroller oljenivået på peilepinnen for å kontrollere at den er full.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132475.html

Previous:
Next:

oljeskift