Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan erstatte en 1991 Buick Century Oil Pan

I motsetning til andre modeller og år med Buick Century, prøver å erstatte bunnpannen på 1991 Buick Century kan gjøre deg frustrert. Den '91-tallet brukte en design som innlemmet oljefilteret inn i selve avløpet pannen. Dette gjør fjerne bunnpannen en mer omfattende oppgave enn de fleste hjem mekanikk forvente. Når du vet fremgangsmåten for å fjerne pannen, men du kan erstatte det med relativ letthet. Du trenger
Socket satt
oljeavtappingsbeholder
Bil jack
Malingsskrape
pakning
bunnpanne
Tarp
Vis flere instruksjoner
Fjerning
en

Trekk ut de to side boltene som holder steinen skjold på svinghjulet casing av overføringen, ved hjelp av en socket sett. Steinen skjold er rett og slett et stykke metall som beskytter svinghjulet casing, men også delvis dekker bunnpannen. Trekk skjold av, og sett den til side.
2

Skyv en renne pannen under tappepluggen på siden av bunnpannen. Den oljetappeplugg ser ut som en enkel bolt drives inn i passasjer side av kokekaret mot fronten av motoren. Ta ut kontakten, og la oljen renne ut. Når det ikke mer olje kommer ut, setter i støpselet og flytte renne pannen slik at det er under oljefilteret bolt. Oljefilteret bolt er merket "Oil Filter" og ligger i midten foran på bunnpannen, på førersiden.
3

Fjern oljefilteret bolt. Nå opp og ta tak i toppen av filteret og vri den mot klokken til du kan trekke den fra bunnpannen. Hold renne pannen i stilling til all overflødig olje avløp. Fjern renne pannen fra under Buick.
4

Plasser en jekk under bunnpannen, og heve jack hodet til den er lett trykk mot pannen. Dette vil hindre at kjelen av plutselig slippe som du fjerne festeboltene i neste trinn.
5

Løsne alle boltene som holder kjelen på plass. Fjern alle bortsett fra de seks bolter på forsiden av kjelen. Senk jekken helt og la kjelen til å begynne å vippe bort fra bunnen av Buick. Fjern de resterende seks boltene ved å løsne hver av dem litt og deretter gå til den neste, før du har ugjort dem alle. Senk jekken og ta kjelen.
6

Skrap pakningen fra underlaget, bruk en tynn maling skraper. Vær forsiktig så du ikke huljern overflaten med skrapen.
Replacement
7

Legg en ny bunnpanne pakning på den nye bunnpannen slik at skruehullene i pakningen stille opp med skruehullene i pannen.
8

Hold den nye pan på plass under Buick. Sørg for at skruehullene justere, og heve bilen jack nok til å sette litt press på pannen. Hold den i luften, men ikke trykk den på plass med Jack.
9

Hånd-spinner foran to hjørne bolter i pannen på plass. Ikke stram dem hele veien.
10

Skyv pannen flush til underlaget, og hånd-snurre resten av boltene på plass.
11

Seat boltene helt ved å skru dem med en pipenøkkel. Ikke stram hver bolt hele veien på en gang. Stram hver bolt litt. Gå til bolten på motsatt side av pannen, og skru det bare litt (ca en kvart swing med pipenøkkel). Hold deg i bevegelse og stramme fra bolt til bolt før alle boltene er ferdig. Skift oljefilter og fyll oljen tilbake til kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132455.html

Previous:
Next:

oljeskift